Herttuan koulu

Herttuan koulu on erityiskoulu Porissa, joka antaa opetusta kielen kehityksen häiriöisille (dysfasia), kuuroille, huonokuuloisille, neurobiologian ja neuropsykologian erityispiirteisille (asperger, autismi) sekä tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriöisille (ADD, ADHD).

Koulumme on yli 250 oppilaan ja yli 40 työntekijän oppimisyhteisö, yhtenäiskoulu, jonka toiminta-ajatuksena on kieli ja käytös.

Remontti

Herttuan koulun Keltainen solu remontoidaan

Herttuan kouluun tutustuminen keväällä 2014

Kuluvana kalenterivuonna 7 vuotta täyttävien lasten oppivelvollisuus alkaa. Ilmoittautuminen koskee kaikkia vuonna 2007 syntyneitä lapsia, jotka eivät saa vastaavaa opetusta muissa kouluissa tai kotona.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen 1. luokille tapahtuu Porin kaupungin peruskoulun ala-asteen kouluissa sähköisesti 13.1.-20.1.2014 välisenä aikana osoitteessa https://wilma.pori.fi/.

Herttuan kouluun tutustuminen/ilmoittautuminen tapahtuu koululla

tiistaina 6.5.2014 klo 9-11

Tilaisuudessa esitellään huoltajille Herttuan koulua ja tulevat oppilaat ovat tällä aikaa luokissa tekemässä tehtäviä. Mikäli koulurakennuksen korjaus ei valmistu suunnitellussa aikataulussa, tutustumispäivä toteutetaan toisin.

Sivu päivitetty 14.04.2014