Etusivu > Kulttuuri > Kulttuuritalo Annankatu 6
kuva

#‎pertinserkku‬ siirtyi Annikselta Lastenkulttuurikeskukselle halattavaksi.

kuva


Uusi tai vanha pokemonkouluttaja: Tule mukaan viettämään syysloma Pokemonien parissa!

MISSÄ?

Porissa leiri pidetään 24.-28.10. klo 10-15 Anniksella. Kulttuuritalo Annankatu 6 28100 Pori.

Raumalla leiri pidetään 26.-28.10. klo 10-15 Kansallissalissa, Satamakatu 12 Rauma.

Leirillä liikutaan paljon lähiympäristössä ja tehdään retkiä.

KENELLE?

Päiväleiri on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille. Mukaan voivat tulla kaikki vuosina 2004-2009 syntyneet lapset, joilla on taitoa olla ja toimia isossa lapsiryhmässä. Huom! Ikärajat ovat vain suosituksia, joiden mukaan leirien toiminta suunnitellaan. Leirille ilmoittautuminen ei vaadi aiempaa osallisuutta Lastenliiton toimintaan.

MITÄS LYSTI MAKSAA?

Porin leirimaksu 95€ (5pv), Rauman leirimaksu 60€ (3pv). Hinta pitää sisällään monipuolisen leiriohjelman, tarvittavat materiaalit, vakuutuksen sekä lämpimän lounaan päivittäin. Muistathan ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot ilmoittautumislomakkeella!

MUUTA HUOMIOITAVAA?

Leirillä pelataan PokemonGo -peliä ohjaajien valvonnassa osana muuta leiriohjelmaa - Pelin/älypuhelimen omistaminen ei ole edellytys leirille osallistumiselle. Muun ohjelman aikana älypuhelimella pelaaminen ei ole sallittua.

KYSYTTÄVÄÄ?

Ole yhteydessä piirikoordinaattori Heidi Porttilaan (045 348 2181 tai satakunta@lastenliitto.fi)kuva---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Asiasanat: näyttely, Kulttuuri