Etusivu > Kulttuuri > Porin lastenkulttuurikeskus > Koulutusta aikuisille

Koulutusta aikuisille

Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto järjestää koulutuksia ja seminaareja ja on osajärjestäjänä eri aikuis- ja ammattikohderyhmille liittyen taiteen eri osa-aluisiin. Tällä hetkellä tärkein koulutustoiminta keskittyy Vauvojen värikylpy -toimintaan.

CROQUIS-PIIRUSTUSILLAT NUORILLE JA AIKUISILLE
Nopearytmistä elävän mallin piirtämistä. Ohjaus kuvataiteilija Niko Palokangas. Osallistumismaksu 5 €. Yhteistyössä Porin taidemuseo ja Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto. Piirustusillat ovat kesän ajan tauolla ja jatkuvat taas syksyllä 2017.


kuvaVauvojen värikylpy -ohjaajakoulutus
Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto järjestää Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusta, joka on suunnattu ensisijaisesti visuaalisten alojen ammattilaisille, mutta myös kasvatusalan ja perhetyön tekijöille.

Kahden kolmipäiväisen jakson muodostama koulutus antaa valmiudet Vauvojen värikylpy -työpajojen ohjaamiseen sekä toiminnan soveltamisen omaan työskentelyyn. Vauvojen värikylpy -koulutuksessa tutustutaan monipuolisesti metodiin ja sen mahdollisuuksiin, väriin ja materiaalien monimuotoisuuteen, visuaaliseen ilmaisuun, vauvan näön ja havainnoinnin kehitykseen sekä varhaiseen vuorovaikutukseen.

Koulutus järjestetään kerran vuodessa syksyisin ja hakuaika on koulutusta edeltävänä keväänä. Haku tapahtuu verkkolomakkeella. Koulutukseen otetaan vuosittain enintään 30 osallistujaa hakemusten perusteella. Koulutusta on järjestetty vuodesta 2006.

Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto järjestää vuosittain kouluttamilleen ohjaajille Vauvojen värikylpy -ohjaajien kesäpäivän. Kesäpäivän sisältö vaihtelee vuosittain, sisältäen erilaisia verkostoitumis-, keskustelu- ja koulutustilaisuuksia. Vuonna 2017 kesäpäivä muuttuu Värikylpy-ohjaajien päiväksi, joka pidetään ohjaajakoulutuksen yhteydessä syksyllä.

Ohjaajakoulutukseen haku on vuosittain keväisin ja koulutus saman vuoden syksyllä.


Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutus vuonna 2017
Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusjakso I 27.09.–29.09.2017
Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutusjakso II 25.10.–27.10.2017
Haku koulutukseen on päättynyt 23.04.2017. Hakijoille ilmoitetaan pääsystä koulutukseen henkilökohtaisesti.

Vauvojen värikylpy -ohjaajakoulutus vuonna 2018
Haku koulutukseen avautuu keväällä 2018.

Lisätietoja:
Sanna Pajunen-Kyynäräinen
varhaisiän taidetoiminnan vastaava suunnittelija-ohjaaja
sanna.pajunen@pori.fi | 044 701 9767
www.varikylpy.fi/koulutus