Etusivu > Kulttuuri > Museot > Luontotalo Arkki > Tapahtumat ja harrastustoiminta

Tapahtumat & Harrastustoiminta

Arkin aulaa ja piha-aluetta käytetään työpajojen ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Teematapahtumien järjestämiseksi Arkki toimii yhteistyössä Porin kaupungin muiden hallintokuntien sekä kulttuuritoimen eri yksiköiden kanssa. Aikuisten työpajatilana toimii Arkin kellarin verstas.

Kts. alasivut:

Lapset ja nuoret

Aikuiset

Seniorit


Arkissa järjestetään luontoalan eri yhdistysten kanssa luento- ja iltatilaisuuksia. Yhteistyökumppaneita ovat mm: Porin Lintutieteellinen Yhdistys (PLY), Porin Seudun Ympäristöseura ja Hyötykasviyhdistys (Satakunta). Lisäksi alan järjestöt järjestävät omia kokouksiaan Arkin tiloissa (luentosali ja aula).

Kts. alasivu:

Harrastajat


Opettajille infotaan yhteisesti kaikkien Porin museoiden tarjonnasta Ope-infoissa joita järjestetään vuorotellenSatakunnan Museon eri yksiköissä sekä Porin taidemuseossa. Tässä yhteistyössä on kiinteä osansa Porin lastenkulttuurikeskuksella, joka koostaa yhteistyössä Porin koulutoimen kanssa puolivuosittain Kulttuurikoukku- kalenterin, joka jaetaan kaikkien koulujen opettajainhuoneisiin. Se on selattavissa myös omilla nettisivuillaan ja suoraan sen sivuille pääsee tästä:

Kulttuurikoukku


Museoviikko on sekä kansainvälinen että valtakunnallinen teemaviikko, joka järjestetään vuosittain toukokuussa.

Kts. alasivu:

Museoviikko


Pori-Seura on perinteisesti järjestänyt yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa vuosittain syyskuussa Porin päivän. Näiden torstaista sunnuntaihin ulottuvien kaupunkijuhlien ohjelmatarjonnassa Satakunnan Museon yksiköt ovat myös mukana.


Kts. alasivu:

Porin päivä