Etusivu > Kulttuuri > Museot > Satakunnan Museo > Satakunnan Museon ystävät ry

Satakunnan Museon ystävät ry

kuva

Satakunnan Museon ystävät ry on syksyllä 2012 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea Satakunnan Museota ja samalla järjestää jäsenilleen mukavaa ja sivistävää toimintaa. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat luennot, tutustumiset, retket ja muut tapahtumat.

Yhdistyksen aikomuksena on avustaa museota esim. julkaisujen tekemisessä, toimia näyttelyiden ja tapahtumien vapaaehtoisina työntekijöinä, erilaisten toimintojen arviointiryhmissä.

Yhdistyksen pääpaino on toiminnassa, ei hallinnoinnissa, joten toimimme modernisti sähköisin viestein.

Satakunnan Museon ystävät on joukko eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä, joita yhdistää kiinnostus museotoimintaan ja rakkaus Satakunnan Museoon. Yhdistyksen taustana on Satakunnan Museon Avara museo -hankkeen Avartajat-ryhmä, jossa tavalliset ihmiset saivat tutustua museoon sisältäpäin ja lopuksi he tekivät oman näyttelyn Karin kasettimankka – ja muita tavaroita (tarinoita). Lopulta päätettiin perustaa Satakunnan Museon ystävät ry, koska yhdessä toimiminen ja historian sekä kulttuurin harrastaminen oli niin mukavaa.


Tule sinäkin mukaamme tukemaan ja tutustumaan Satakunnan Museoon!

Yhdistyksen liittymismaksu on 10 € ja vuoden jäsenmaksu 10 €.


Lisätietoa yhdistyksestä:

HUOM! Puheenjohtajan yhteystiedot ovat muuttuneet, alla uudet
Puheenjohtaja Kari Nummi, kari.j.nummi(at)gmail.com, p. 0500 333 661

Jäsensihteeri Carita Tulkki, carita.tulkki(at)pori.fi, p. 044 701 1054

Yhdistyksen postiosoite:
Satakunnan Museon ystävät
c/o Satakunnan Museo
Hallituskatu 11
28100 Pori


Satakunnan Museon ystävien jäseneksi voi liittyä täyttämällä sähköisen lomakkeen. Klikkaa siis alla olevaa jäsenlomake-linkkiä:

Jäsenlomake

Satakunnan Museon eri toimipisteistä löytyy lomakkeesta myös paperinen versio, jonka voi täyttää ja jättää Satakunnan Museon lipunmyyntiin (Hallituskatu 11) tai antaa puheenjohtajalle tai jäsensihteerille tai lähettää Satakunnan Museon ystävien postiosoitteeseen.


Yhdistys on nyt myös Facebookissa

Yhdistys löytyy nykyisin myös Facebookista, joten käy tykkäämässä sivua ja saat sitäkin kautta tietoa ystävien toiminnasta ja tapahtumista. Ja voit tietysti itsekin kommentoida tilaisuuksia ja lähettää sivuille vaikkapa kuvia. Ystävät löytyvät Facebookista nimellä Satakunnan Museon ystävät ry.


Vuoden 2018 tapahtumia


Satakunnan Museon ystävät -yhdistyksen jäsenilta Satakunnan Museossa

Torstaina 5.4. klo 18-20

Satakunnan Museon perusnäyttely Elon merkkejä avautuu torstaina 8.3., jolloin vietetään myös Porin kaupungin 460. syntymäpäivää. Museo järjestää yhdistyksen jäsenille Elon merkkejä -näyttelyssä iltatilaisuuden, jonka aikana pääsee tutustumaan noin 30 minuutin opastuksilla perusnäyttelyn jokaiseen kolmeen kerrokseen. Mukaan mahtuu 90 jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan carita.tulkki(at)pori.fi, p. 044 701 1054.