Etusivu > Kulttuuri > Museot > Satakunnan Museo > Tapahtumat ja harrastustoiminta

Tapahtumat ja harrastustoiminta

Satakunnan Museon näyttelytilat ovat suljettuna Porin päivään 2017 asti. Perjantaina 22.9.2017 Satakunnan Museon vaihtuvien näyttelyiden tilassa Salissa avautuu Suomi 100 -teemaan liittyvä näyttely Satakunta vuotta sitten. Uusi perusnäyttely avautuu vuonna 2018. Yleisötilojen kiinniolosta johtuen Satakunnan Museon Hallituskadun talossa ei ole tapahtumia keväällä tai kesällä 2017. Rosenlew-museossa, Luontotalo Arkissa sekä Rakennuskulttuuritalo Toivossa ja Korsmanin talossa on tänä aikana kuitenkin runsaasti erilaista toimintaa!

Näiltä Satakunnan Museon sivuilta löytyvät museon kiinniolosta huolimatta kuitenkin monet Rosenlewin, Arkin ja Toivon tapahtumista. Kannattaa silti seurata kaikkien museoiden tiedotusta; nettisivuja päivitetään koko ajan. Satakunnan Museo löytyy myös Facebookista nimellä Satakunnan Museo, Instagramista nimellä satakunnanmuseo ja Twitterissä nimellä @Satakunnan Museo. Klikkaa itsesi siis mukaan sosiaaliseen mediaan ja museon ystäväksi!

Valtakunnallinen museoviikko 16.-21.5.

kuva
Toukokuussa on jälleen valtakunnallinen museoviikko ja runsaasti erilaista ohjelmaa. Tarkista ohjelma Muita tapahtumia -sivulta ja tule mukaan!

Kaupunkiopastukset alkavat

Vuoden 2017 kaupunkiopastusten sarja alkaa museoviikon sunnuntaina 21.5. Katso koko ohjelma Kaupunkiopastukset-sivulta ja tule kuuntelemaan kiinnostavia tarinoita Porista ja porilaisista!


Suomi Finland 100

kuva

Vuosi 2017 on Suomen suuri juhlavuosi. Myös Satakunnan Museo juhlistaa satavuotiasta Suomea monilla näyttelyillä ja tapahtumilla. Tapahtumat päivitetään museon nettisivuille, mutta niitä voi seurata myös virallisilta Suomi Finland 100 -sivuilta.
Satakunnan Museon ystävät -yhdistys

kuva

Mielenkiintoista toimintaa ja tapahtumia tarjoaa myös Satakunnan Museon ystävät -yhdistys. Jos museotoiminta ja kulttuuri kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti ilmoittautua jäseneksi ja mukaan toimintaan. Yhdistyksestä ja sen järjestämistä tapahtumista voit lukea lisää museon nettisivuilta: Satakunnan Museon ystävät ry, joka löytyy myös vasemmalta olevasta otsikkolinkistöstä.