Etusivu > Kulttuuri > Museot > Satakunnan Museo > Vierailulle museoon > Museon avain

Museon avain

Tule museoon!

Museon avainta näyttämällä pääset tutustumaan Satakunnan Museon, Rosenlew-museon, Luontotalo Arkin sekä Rakennuskulttuuritalo Toivon ja Korsmanin talon näyttelyihin ilman pääsymaksuja. Museon avainta voivat käyttää yrtyksen henkilökunta tai yhdistyksen jäsenet aina museon aukioloaikoina. Myös kortinhaltijan mukana oleva ryhmä pääsee maksutta museoon.

Neljä museokohdetta - neljä erilaista museokokemusta

kuva

Satakunnan Museon neljässä museokohteessa on jokaiselle jotakin:
Satakunnan Museon
näyttelyt esittelevät maakunnan ja Porin historiaa elävästi ja monipuolisesti.

Rakennuskulttuuritalo Toivon
idyllisessä pihapiirissä on vanhan puutalomiljöön tunnelmaa. Pihassa sijaitsee myös Korsmanin perheen 1950-luvun koti.
Luontotalo Arkista
saa elämyksiä niin tavallinen museovieras kuin luontoharrastajakin. Rosenlew-museo taas esittelee maakunnan teollista kulttuuriperintöä.

Museon avain on...

yritysten ja yhdistysten vuosikortti, joka tarjoaa kortinhaltijalle ilmaisen sisäänpääsyn vierasryhmän kanssa kaikkiin Satakunnan Museon toimipisteisiin. Museon avaimen haltijat tukevat myös Satakunnan Museon toimintaa.

Hinta ja edut

Museon avaimella:

• pääsee vierasryhmän kanssa ilmaiseksi kaikkiin museokohteisiin
• saa viisi (5) ilmaista opastettua museokierrosta
• saa 15 % alennuksen erikoisopastuksista ( esim. kaupunkiopastus Porin historiaan, ks. tiedot alla)
• saa kokoustilan ilmaiseksi käyttöön. Alennus on voimassa museon aukioloaikoina.
• saa 15 % alennuksen museokaupassa (alennus koskee museon omia julkaisuja)

• saa kutsuja näyttelyiden avajaisiin sekä vuosittain järjestettäviin tapaamisiin.


Kortti on voimassa kalenterivuoden. Museon avaimen hinta on 130 euroa.


kuva

Miten saan avaimen?

Museon avaimen voi lunastaa:

•Satakunnan Museon, Luontotalo Arkin tai Rosenlew-museon lipunmyynnistä

•Museoassistentti Sari Kaarrolta, p. 044 701 1154, sari.kaarto(at)pori.fi

Ketkä avainta voivat käyttää?

Museon avainta voivat käyttää yrityksen henkilökunta tai yhdistyksen jäsenet aina museon aukioloaikoina. Myös kortinhaltijan mukana oleva ryhmä pääsee maksutta museoon.

Museon avain on kuitenkin aina oltava mukana ja yli 20 hengen ryhmistä on hyvä ilmoittaa museoon etukäteen, vaikka ryhmä tutustuisi museoon omatoimisesti.

Tietopaketti ja muuta materiaalia

Voitte ladata tästä Museon avain -oppaan pdf-muodossa. Näin käytät Museon avainta. (pdf, 0.55 Mt)
Olemme koonneet siihen tietoa avaimen monipuolisista eduista yhteystietoineen.

Tästä voitte tulostaa mainoksia ilmoitustaulullenne helpottamaan Museon avaimeen liittyvää tiedotusta.

Museon_avain_yhdistyksille.pdf (pdf, 0.25 Mt)

Museon_avain_yrityksille.pdf (pdf, 0.25 Mt)

Kokouspalvelut

Museon avaimella voit käyttää Satakunnan Museon, Luontotalo Arkin ja Rosenlew-museon kokoustiloja aukioloaikoina. Kokoustila on varattava etukäteen lipunmyynnistä. Halutessasi voit varata myös kokoustarjoilut. Myös Rakennuskulttuuritalo Toivon pihapiirin rakennuksia voi vuokrata pienimuotoisiin tilaisuuksiin.

kuva

Opastettuja kierroksia

Museon etuihin sisältyy viisi opastuskierrosta. Opastuksen voi varata Satakunnan Museosta, Rosenlew-museosta, Luontotalo Arkista tai Rakennuskulttuuritalo Toivosta ja Korsmanin talosta.

Tarpeittesi mukaan voit valita lyhyemmän 15 minuutin esittelyn tai tutustua toimipisteeseen ja sen näyttelyihin oppaan johdolla syvemmin (60 min). Valinnanvaraa riittää, sillä pysyvien näyttelyiden lisäksi Satakunnan Museossa on vuoden mittaan runsaasti vaihtuvia näyttelyitä.

Ajankohtaisiin näyttelyihin voit tutustua museon verkkosivuilla vaihtuvien näyttelyiden sivuilla tai kysy henkilökunnalta ehdotuksia.

kuva


Miksi opastukselle?
Monet opastetulla kierroksella olleet ovat todenneet, että oppaan johdolla he saivat kierroksesta niin paljon enemmän irti kuin jos olisivat kierrelleet näyttelyssä omin päin. Monesti oppaan avulla kierroksesta tulee myös hauska vuoropuhelu ryhmän kesken. Opastettu kierros toimii niin ikään luovuudenvirittäjänä ja yhteishengen kohottajana.


Miten varaan?
Opastukset on aina varattava ennakkoon.Ota yhteyttä toimipisteeseen hyvissä ajoin, kerro vierailunne ajankohta, henkilömäärä sekä mahdolliset muut toiveet. Mainitse varauksen yhteydessä, että käytössänne on Museon avain. Ryhmällä tulee olla Museon avain mukana vierailun yhteydessä. Jos ennen tai jälkeen opastuksen ryhmälle maistuu vaikka lounas tai kahvit, niin ole yhteydessä Kahvila-ravintola Museoon, p. (02) 621 1095 tai 040 5581 316.

Erityisopastukset
Museon avaimella saa 15 % alennuksen
kaupunkiopastuksesta. Kysy lisää museolehtori Carita Tulkilta, p. 044 701 1054. Muistathan kertoa varausta tehdessäsi, että käytössäsi on Museon avain.


Alennusta museokauppatuotteista

Näyttämällä Museon avainta saat 15 % alennuksen Satakunnan Museon julkaisuista. Ammattitaidolla toimitetut, monipuoliset julkaisut käsittelevät alueemme kulttuuriperintöä. Monet julkaisuista sisältävät ainutlaatuisia valokuvia museon kuva-arkistosta. Tyylikkäät julkaisut ovat oivia vaihtoehtoja myös yrityslahjoiksi tai pukinkonttiin. Tutustu julkaisuihin täällä