Etusivu > Kysymystori
Kaupungin etusivulla on uutinen
"Koululaiset mukana suunnittelemassa Tuorsniemen uutta kiertoliittymää".
En ole huomannut uutista aiheeseen liittyvästä oleellisesta asiasta:
Koska tieyhteys yo. uudesta kiertoliittymästä Pietniemen suuntaan tehdään?
Vähäraumantien päälle tehtävän päiväkodin rakentaminen kyllä etenee ja alueen pääväylä saatiin katkaistua ripeästi, mutta alueen uuden tieyhteyden rakentamisesta Pietniemen-Leppäkorven suuntaan ei kerrota mitään.
Kysyi Päiväkoti keskellä tietä (26.05.2017 | 12:53)

Länsiväylä välillä Tuorsniementie-Pörkkinäistentie rakennetaan heti kun aluehallintovirasto on tehnyt myönteisen päätöksen Suntinojan linjauksen muuttamisesta. Tämä hetkisen tiedon mukaan AVI tekee päätöksensä syksyllä.

Vastasi Liikenneinsinööri Sanna Välimäki (26.05.2017 | 12:57)
Teatterikadulla KADUN ALUSSA Raatihuoneen puiston vieressä "vinoparkki 24 h" -merkki puiston puolella ja "24 h" -pysäköintimerkki teatterin puolella katua. Noin PUOLESSA VÄLISSÄ katua, teatterin puolella "2 h pysäköinti"- merkki jossa nuolet ylös ja alas tarkoittaen ilmeisesti kahden tunnin aikarajoitusta sekä merkin jälkeen että sitä ennen. Kuinka pitkältä matkalta kadun suuntaisesti pysäköitynä on mahdollisuus pysäköidä 24 h (joka osoitettu merkein kadun alussa)?
Kysyi parkkipirkko (16.04.2017 | 13:18)

Merkintä on voimassa seuraavaan liittymään asti. Kyseisessä kohdassa puiston kohdalla oleva liittymä on kieltämättä hieman hankalasti havaittavissa. Liittymän kohdalla on luiskattu reunakivi.

Vastasi Liikenneinsinööri Sanna Välimäki (26.05.2017 | 12:49)
Milloin Karjarannantien uudet liikennevalot asennetaan?
Kysyi Valo (17.05.2017 | 12:17)

Arvioitu asentamisajankohta on loppukesästä tai alkusyksystä.

Vastasi Liikenneinsinööri Sanna Välimäki (26.05.2017 | 12:38)
Tuolla alempana luki, että kesän aikana rakennetaan liikenneympyrä Tuorsniementien ja Länsiväylän risteykseen. Kysymys kuuluu lyhyesti, että miksi ihmeessä? Ajan siitä lähes päivittäin, eikä juuri koskaan ole osunut toista autoa edes näköetäisyydelle.. Ennakoidaanko tällä nyt sitä, että Länsiväylä saadaan mahdollisesti joskus tulevaisuudessa tehtyä valmiiksi? Siltikin tuo risteys ei ole millään tavalla ns. paha, että se vaatisi ympyrän. Ylimääräistä rahaa ja johonkin se tarvii tuhlata?
Kysyi Turhake (18.05.2017 | 11:10)

Liikenneympyrällä ennakoidaan Länsiväylän rakentamista välille Tuorsniementie - Pörkkinäistentie. Liikenneympyrä sisältyy Länsiväylähankkeeseen, jolle on budjetissa varattuna rahat tälle vuodelle. Väylän valmistuttua liikenne ohjautuu Länsiväylälle ja vähentää liikennekuormitusta asuntokaduilta, mistä tulee myös paljon palautetta ja kysymyksiä.

Vastasi Liikenneinsinööri Sanna Välimäki (26.05.2017 | 12:36)
Hei, ei minulla varsinaista kysymystä ole, pelkät kiitokset. Toivottavasti välittyvät tämän palstan kautta. Kun Porin terveyspalvelut ovat saaneet paljon lokaa niskaansa, niin haluaisin kiittää Maantiekadun Länsi-Porin ajanvarausta sekä röntgeniä. Sain ensinnäkin ajan lääkärille samaksi päiväksi kun aamulla soitin ja samantien pääsin myös rötgeniin ja lausunnonkin kuulin vielä saman päivän aikana. En sitten tiedä kävikö minulla vain hyvä tuuri. Hyväntuulisia ihmisiä oli kaikki, vaikka työmäärä on kirjoitusten mukaan suuri. Kiitos.

Palveleeko Länsi-Porin vastaantotto kesällä tauotta?
Kysyi kaarin (23.05.2017 | 09:33)

Kiitokset kiitoksista – todella mukavaa saada positiivista palautetta. Välitän viestin henkilökunnallemme ja röntgeniin. Maantiekadun lääkärinvastaanotto toimii normaalisti koko kesän ajan.

Vastasi ylihoitaja/osastonhoitaja Raija Kaalikoski (26.05.2017 | 10:11)
Milloin Noormarkun keskustan matonpesupaikalla avataan vesi?
Kysyi Matonpesijä (25.05.2017 | 13:22)

Viimeistään 1. kesäkuuta.

Vastasi Mika Suojanen (26.05.2017 | 10:05)
Missä viipyy Maire-patsas Eetunaukiolta?
Kysyi Käppärän kimuli (19.05.2017 | 21:14)

Porin taidemuseo on tilannut MAIRE-veistoksen siirron tehtäväksi jo toukokuun alussa. Työstä vastaa TYPA (Porin kaupungin työllistämispalvelu), joka toteuttaa siirron omien aikataulujensa puitteissa.

Vastasi taidemuseonjohtaja Esko Nummelin (23.05.2017 | 14:24)
Onko oikein että Pori Energian työntekijöillä on autojenpesuetuus (Aittaluodossa) työaikana ja vielä kaupungin piikkiin?
Pesevät kuulemma autonsa kaffe/ruokatunneilla?
Eikös jokainen hoida autonsa pesun omin kustannuksin?
Ei ihme jotta kaupungin talous on kuralla.
Kysyi . (22.04.2017 | 21:07)

Pori Energialla ei ole tällaista etuutta/käytäntöä käytössä.

Vastasi Pori Energian energiayksikön johtaja Timo Mäki (23.05.2017 | 07:39)
Olemme isolla joukolla seuranneet Herralahden pallokentän pysäköintiä. Paanakedonkatu suljettiin kääntymiseltä kentälle. Rakennettiin pöllyävä tie kaahattavaksi Kuninkaanlahdenkadun puolelta. Tiellä on vain huoltoajo sallittu. Silti kaahareita ja pysäköijiä nurmikolle riittää kymmenittäin. Pahin ilmiö on kaahailu Paanakedonkadun suojateiltä. Kiireisimmät kääntyvät nyt niiden kohdalta. Hätänumeroon soitettiin jo asiasta. Samoin Powerin parkilta ajetaan nurmikon poikki. Tämä kohta oli lasten pallokenttä vielä viime vuonna. Nyt alueella ei uskalla liikkua. Ainoa viheralue on muuttunut moottoritieksi. Voisiko asiaan puuttua kiireesti ennen kuin syntyy onnettomuuksia? Pallokenttä tarvitsee parkkialueen ja kulun voisi järjestää kentän toisesta päästä. Nykyinen portti on suljettava yleisöltä.
Kysyi jalankulkija (22.05.2017 | 10:54)

Alueella on kunnallinen pysäköinninvalvonta. Pysäköinninvalvonnalle on annettu valvontapyyntö, että tarkkailevat aluetta nyt tehostetusti niin, että käyttäjät oppisivat uudet järjestelyt. Myös vapaa-aikavirastoa on kehotettu ohjeistamaan käyttäjiä, mihin saa pysäköidä ja mikä on huoltoajoa. Liikennejärjestelyt on merkitty liikennemerkein. Järjestely on tilapäinen kunnes Kuninkaanlahdenkadun puolella oleva pysäköintialue ja kulkuyhteydet sieltä kentälle saadaan järjestettyä käyttöön. Nykyisellä rahoitustasolla tähän mennee vielä muutama vuosi.

Vastasi Liikenneinsinööri Sanna Välimäki (22.05.2017 | 17:03)
Hei, te jotka/joka vastaatte päiväkotien ruokalistoista, mitähän on ollut ajatuksissanne, kun alkuvuoden keittopäivinä jälkiruokana on ollut mehu ja keksi ? Siis keittopäivinä.
Keitossa on nestettä, mehu on pelkkää nestettä. Nämä yhdistettynä ruokailun jälkeiseen päivälepoon on aika huono yhtälö. Jos lapset eivät levottomina ravaa vessassa lepoaikaan, niin sänkjen kastuminen on taattua ja se lisää taas jo muutenkin kiireisten siistijöiden työkuormaa. Turhaa, ylimääräistä pyykinpesua riittää. Sitäpaitsi päivälepo on lapsen kehitykselle tärkeä asia, eikä se saa tarpeettomasti häiriintyä.
Voisitteko miettiä jokin toinen jälkiruokavaihtoehto kuin mehu. Tottakai se on halpaa tarjottavaa, mutta erittäin huono vaihtoehto päiväkoti-ikäisille lapsille. Marjarahkoista lapset pitävät , mutta sitä saa nykyään todella harvoin, taitaa olla liian kallista.
Voisitteko ottaa myös päivähoidon henkilökuntaan yhteyttä ruokalistoja laatiessanne, siitä hyötyisivät molemmat osapuolet ja etenkin lapset. Molemmilla on varmaan ajatuksia, jotka eivät ole tulleet toisen osapuolen mieleenkään.
(19.05.2017 | 13:49)

Kiitos palautteesta! Huomioimme sen, kun suunnittelemme syksyn ruokalistoja. Ravintosisällöltään kyseinen päivä on hyvinkin tasapainoinen ja suositusten mukainen, mutta varmastikaan tuota mainitsemaanne asiaa ei ole osattu ottaa huomioon ruokalistoja suunniteltaessa. Laaja-alaisempi työryhmä ruokalistojen suunnittelussa on hyvä idea, ja varmasti syksyn aikana tulemme kutsumaan sellaisen koolle.

Vastasi Vastaava palvelusuunnittelija / Porin palveluliikelaitos Timo Salmi (22.05.2017 | 13:25)
Huomenta missä on uimahallissa kaikki kapeat vyöt?
On parempi vesijuoksussa.tai tiedätkö paikan mistä niitä voisi itselleen ostaa? Juoksuterveisin marjo
Kysyi Marjo (21.05.2017 | 08:03)

Osa kapeista vöistä on mennyt rikki ja poistettu käytöstä.
Seuraavaksi kun tilaamme otamme myös kapeita vöitä, jos niitä on saatavilla.
En osaa sanoa, että voiko täältä Porista ostaa näitä kapeita vöitä. Kannattaa kysyä urheiluliikkeistä.

Vastasi liikuntasihteeri Johanna Kuusisto (22.05.2017 | 11:23)
Milloin Kaaritielle tulee nopeusrajoitus 30 / 40km Professsorintien suunnasta tuleville. Nyt ajetaan turhan lujaa koska Kapraantie kolmioiden takia ei tarvitse hiljentää edes risteyksessä.
Kysyi Ala-aste vieressä (19.05.2017 | 12:53)

Professorintieltä tultaessa, Kaaritien alussa on 30 km/h nopeusrajoitusmerkki.

Vastasi Tiemestari (20.05.2017 | 11:49)
Hei ! Voisiko luoteisväylällä varvourinjuovan yli vievän sillan "päät" korjata jollakin tavalla ? On kaksipyöräisellä kuljettaessa vaarallisen hyppyrimäiset, ja pölykapseleita näkyy jatkuvasti maastossa, joten terävä isku irroittelee niitä autoista. Myös tukkiautoista putoilee kaikki irtonainen hake sillan kannelle, joka varsinkin sateella on petollisen liukasta
Kysyi Melkein mestari (18.05.2017 | 22:13)

Silta päällystetään kesän aikana ja samassa yhteydessä korjataan sillan liikuntasaumat.

Vastasi Tiemestari (19.05.2017 | 13:53)
Minne ovat hävinneet länsitieltä vaasaan ja lyttylään johtavat opasteet?
Kysyi kauko (17.05.2017 | 13:07)

Länsitie on ELY -keskuksen tie. Välitän viestinne heille.

Vastasi Tiemestari (17.05.2017 | 15:27)
Terve,
Toejoen alueella (Palokärjentie jne.) suoritettiin vuonna 2016 kunnallistekniikan (vesi ja viemäri) perusparannustyö.
Liittyykö kyseinen perusparannustytö teiden päällystämiseen asvaltoinnilla?
Mikäli liittyy, milloin (vuosi) päällystetyö on tarkoitus suorittaa ?
Kysyi Mika (17.05.2017 | 09:39)

Pori Vesi korjasi siellä verkostoaan mutta se ei liittynyt kadun asfaltointiin. Palokärjentie ja Viiriäisentie ovat asfaltointilistalla mutta päätökset niiden asfaltoinnista tehdään lähiaikana.

Vastasi Tiemestari (17.05.2017 | 15:24)
Onko ollut havaittavissa, että Porin kaupungin laskut ei onnistu maksaa käyttämällä viivakoodinlukijaa? On nyt useamman kerran tullut vastaan käyttäessä viivakoodinlukijaa?
Kysyi ihmettelevä (15.05.2017 | 11:27)

Kiitos kysymyksestä. Vuosien varrella viivakoodiongelmia on tullut esiin muutamia yksittäistapauksia. Ongelmat viivakoodin lukemisessa voivat johtua monesta asiasta, esim. satunnaisesta laskun huonosta tulostuslaadusta tai viivakoodinlukijan epätarkkuudesta. Asiakaspalvelupiste Porinan kassalla, jossa voi maksaa kaupungin laskuja, ei ole tullut vastaan yhtään viivakoodia, jota ei ole saatu luettua. Kysyjän kannattaa ottaa uudestaan yhteyttä, jos viivakoodiongelmia vielä ilmenee ja jos ne koskevat vain Porin kaupungin laskuja.

Kaikki kaupungin laskut voi muuttaa e-laskuksi tai suoramaksuksi. E-lasku tulee asiakkaan verkkopankkiin kun asiakas on tehnyt verkkopankissa e-laskusopimuksen. Suoramaksu on tarkoitettu niille asiakkaille, joilla ei ole käytössään verkkopankkia. Suoramaksusopimus tehdään oman pankin asiakaspalvelussa.

Vastasi Hallintosihteeri Anna Kirsi (17.05.2017 | 14:39)
perusturvan asukastupatoiminnasta vastaavalle
miksi meitä sampolan asukastuvan asiakkaita kohdellaan huonosti? meiltä aina viedään pois henkilö-
kuntaa. vastaukseksi ei riitä se, että talo puretaan. kohteliaasti pyydän vastausta.
liisa granholm, eläkeläinen.
Kysyi lisbet (26.04.2017 | 19:53)

Porin perusturvan aikuissosiaalityön vastuualueella on kolme asukastupaa; Sampolassa, Pormestarinluodossa ja Pihlavassa. Jokaisella Tuvalla on järjestetty samalla laajuudella toimintaa, toki yllättäviä tilanteita ja työntekijöiden poissaoloja voi tulla myös Sampolan asukastuvalla. Sampolan asukastuvalle on työllistettyjä työntekijöitä enemmän kuin muille asukastuville. Viimeisen vuoden aikana jälleen kymmenisen työntekijää.

Vastasi Aikuissosiaalityön päällikkö Krista Virtanen (17.05.2017 | 11:28)
Koska Lyttyläntielle saadaan " routareikiin jotain täytettä " TOUKARI kyltin kohdalla 8 tieltä tullessa isohko painuma . ..
Kysyi Tapsa (16.05.2017 | 14:45)

Lyttyläntien hoito ei kuulu Porin kaupungille vaan ELY -keskukselle. Välitän palautteenne heille.

Vastasi Tiemestari (16.05.2017 | 15:32)
Milloin Porin Tori pestään hiekoista pois?
Kysyi Asiakas (15.05.2017 | 20:21)

Tori pestään tällä viikolla.

Vastasi Tiemestari (16.05.2017 | 15:22)
Milloin Ruosniemen valaistussaneeraus (ruosniementie rajajuovantie välijuovantie ja uusijuovantie) saadaan valmiiksi?
Kysyi pete (15.05.2017 | 18:37)

Katuvalaistukset voidaan tehdä valmiiksi sitten kun Pori Energia on saanut ensin tehtyä omat kaapelointityönä. Alkusyksyllä pitäisi katuvalot palaa.

Vastasi Tiemestari (16.05.2017 | 14:01)

Etsi kysymystorilta

Hakusana

Aihe Vuosi

Aikaväli (alkaa):
Tyhjennä

Aikaväli (päättyy):
Tyhjennä