Etusivu > Kysymystori
"Valojen palaminen on merkki siitä, että kenttä on käytössä. Eli silloin kentän on katsottu olevan turvallinen luisteluun. Lisää tietoa Porin luistelualueista löytyy seuraavan linkin takaa:http://www.pori.fi/vapaa-aika/liikuntapaikat/luistelualueet.html
Vastasi työnjohtaja Seppo Myllykoski (17.01.2018 | 09:30)"
Ilmeisesti tällä hetkellä, kun siellä (Enäjärven kenttä) ei vielä ole valaistusta, kenttä ei ole täyttänyt Kaupungin määrittelemää turvallisuustasoa? Miksi sitten koululaiset Enäjärven koulusta laitetaan luistelemaan kyseiselle ns. ei turvalliselle jäälle liikuntatunnilla? Voisiko vaikka, joku Enäjärven koululta vastata tähän kysymykseen?
Kysyi Vastausta odottaen (17.01.2018 | 15:33)

Enäjärven koulun rehtori Marja Kaanaa vastasi näin: "Kiitos kysymyksestä! Ja kiitos ahkeralle kentänhoitajalle, joka on saanut kentän "valokuntoon"!

Perjantaina 12.1. kävimme kentänhoitajalta varmistamassa, että 15.1. alkavalla viikolla pääsemme luistelemaan. Näin aloitimme kovasti odotetun luistelukauden. Jää oli kunnossa sekä kaukalossa että sen vieressä.

Valot ovat palaneet tällä viikolla aamuisin n. klo 7.20 töihin tullessani, mutta päivällä valot eivät pala. Oppilaat ovat innoissaan luistelusta ja nautimme lähellä koulua olevasta talviliikuntamahdollisuudesta."

Vastasi Yksikön päällikkö, opetusyksikkö Taneli Tiirikainen (18.01.2018 | 12:45)
Olin lukevinani jostain, että osa Antinkatua voidaan muuttaa kävelykaduksi. Haiskahtaa oudolta jopa Jalosen ideaksi, onko oma lehmä tai muun sukulaisen lehmä ojassa?Meinaako kaupunki antaa Lalli oy:n hallita pian koko keskustaa?
Jos liikenne vaikeutuu väki menee puuvillaan ja prismaan, näin on jo käynyt.
Kysyi porilainen (01.01.2018 | 17:04)

Olemme saaneet suurelta osalta Antinkadun ja Gallen-Kallelankadun ravintolayrittäjistä esityksen ja anomuksen, jossa toivotaan kyseisten katujen sulkemista kevyen liikenteen käyttöön ensi heinäkuuksi. Kaupunki on tarttunut aloitteeseen ja vienyt asiaa eteenpäin. Esityksen ja anomuksen pohjalta olemme kuulleet asiassa mm. yrittäjiä ja viranomaisia. Nyt esitys menee kaupungin teknisen lautakunnan päätettäväksi. Esitystä puoltava päätös koskisi ainoastaan ensi kesää, kun Porissa on suurten tapahtumien superkuukausi. Asuntomessut, SuomiAreena ja Pori Jazz järjestetään samaan aikaan ja silloin kaupungissa on väkeä liikkeellä. Ravintolayrittäjien toiveissa on palvella kaupunkilaisia ja turisteja mahdollisimman hyvin. Yhteinen näkemyksemme on, että asia tukee kaupungin elinvoimaa ja keskustan kehittämistä. Mikäli asia toteutuu, kysymys on kokeilusta ja koskee ainoastaan tulevaa kesää. Päätös asiaan saadaan Telassa tiistaina 23.1.2018.

Sanna Välimäki, liikenneinsinööri
Janne Vartia, elinkeinopäällikkö
Kari-Matti Haapala, Asuntomessut Porissa 2018 –projektipäällikkö
Tiina Lehtonen, SuomiAreenan tuottaja

Vastasi SuomiAreenan tuottaja Tiina Lehtonen (18.01.2018 | 08:58)
Miksi mistään ei löydy liikkuvan ennakkoäänestyspaikan aikatauluja, väkeäkin voisi käydä paremmin jos aikataulut olisivat tiedossa.
Kysyi Mietteliäs (17.01.2018 | 17:02)

Liikkuvan ennakkoäänestyspaikan ja muidenkin ennakkoäänestyspaikkojen aikataulut löytyvät osoitteesta http://www.pori.fi/paatoksenteko/vaalit/ennakkoaanestyspaikat.html

Vastasi Viestintäsuunnittelija Elli-Mari Sulonen (18.01.2018 | 07:25)
Presidentinvaalin ennakkoäänestys alkoi, mutta vielä ei ole vastattu kysymykseen, miksi äänestyspaikkojen välittömässä läheisyydessä sallitaan lainvastaisesti ehdokasmainoksia, niin että ne näkyvät selvästi äänestyspaikan sisääntuloon ja jopa äänestyspaikan sisältä ikkunan läpi (esim. pääkirjasto ym.)?
Kysyi vaatii vastauksen ennen vaalien päättymistä (17.01.2018 | 10:56)

Vaalimainonnasta Porin kaupungin yleisillä alueilla presidentinvaalissa 2018 on keskusvaalilautakunnan päätös 14.12.2017, jonka mukaan keskitetyn mainonnan alueilla muunlainen vaalien ulkomainonta on kielletty. Kielto koskee kaupungin omistuksessa ja hallinnassa olevia yleisiä alueita eikä sen piiriin kuulu kaupallisten toimijoiden mainostilat.

Ottamatta kantaa alueen tai kiinteistön omistus- tai hallintasuhteisiin, vaalimainonta on aina kielletty äänestyspaikan välittömässä läheisyydessä. Keskusvaalilautakunta on kehottanut poistamaan kadunvarsimainonnasta äänestystilaan näkyvät tai pääsisäänkäynnin välittömään läheisyyteen sijoitetut mainokset.

Vastasi Hallintoyksikön päällikkö Maija Arola (18.01.2018 | 07:21)
Viime talvien ulkojää aika on todella lyhyt koska talvet ovat kelien puolesta olleet mitä on.
Miksi ihmeessä ulkojäät jäädytetään esim Pihlavassa ja Enäjärvellä mutta ei pidetä siellä iltaisin valoja??
Kiva olisi luistella mikäli valot olisi päällä....
Kysyi Valoton (16.01.2018 | 15:55)

Valojen palaminen on merkki siitä, että kenttä on käytössä. Eli silloin kentän on katsottu olevan turvallinen luisteluun. Lisää tietoa Porin luistelualueista löytyy seuraavan linkin takaa:http://www.pori.fi/vapaa-aika/liikuntapaikat/luistelualueet.html

Vastasi työnjohtaja Seppo Myllykoski (17.01.2018 | 09:30)
Käsittääkseni kaupungin järjestyssäännössä velvoitetaan koiran omistajaa korjaamaan koiransa jätökset välittömästi pois kaduilta ja puistoista.
Ilmeisesti Porissa on lukematon määrä sokeita koiran omistajia koska esimekiksi itäpuiston pienellä matkalla voi nähdä kymmeniä koiran jätöksiä joita siellä ei pitäsi olla.
Kaupunki voisikin palkata pari työtöntä päivystämään esim. itäpuistoon ja jakelemaan sakkolappuja näille henkilöille jotka eivät noudata jäjestysääntöä.
Sakotettavia löytyisi, ainakin aluksi,niin paljon että palkatut saisivat oman palkkansa.
Palkka voisikin olla vaikka ensin alkuun proviisiopalkka, jolloin se ei rasittaisi kapungin pudjettia.
Kysyi Eläinten ystävä (11.01.2018 | 16:11)

Kiitos aloitteesta. Tulevana kesänä on tarkoitus kokeilla "puistovartijaa" Kirjurinluodossa. Katsomme mitä kokemuksia saamme. Hänellä ei tule olemaan sakotusoikeutta.

Vastasi kaupunginpuutarhuri Ismo Ahonen (16.01.2018 | 12:23)
Hei!
Miksei Professorintietä kaupunkiin päin mentäessä rajoitus vaihdu 40 km/h - 50 km/h niinkuin toiseen suuntaan mentäessä? Eli päiväkodin risteyksen kohdalle kun tuli tuo rajoitus niin on todella hämäävää että onko rajoitus todellakin kaupunkiin asti 40 km/h? Ja miten muut Professorintielle liittyvät, mikä rajoitus heille on? Esim. liikenneympyröistä Korpraalintieltä tai Nupurintieltä.
Kysyi Satu (10.01.2018 | 08:57)

Kiitos aktiivisuudestanne. Kaaritien kohdalla Professorintien ylittävän suojatien turvallisuutta parannettiin lisäämällä suojetien havaittavuutta sekä valaistusta. Kyseisessä kohdassa tapahtui pienen ajan sisällä ainakin kaksi onnettomuutta, joissa toisena osallisena oli pyöräilijä. Suojatie on osa tärkeää koulumatkareittiä Viikinäisistä Vähärauman koululle. Samassa yhteydessä alennettiin Professorintien nopeusrajoitusta 40 km/:een paikallisesti suojatien kohdalla ja lisättiin "Lapsia"-merkki. Merkkien asentamisen yhteydessä kävi ilmi, että nopeusrajoituksen päättymismerkkejä, joilla nopeusrajoitus palautetaan suojatien jälkeen 50 km/h:iin ei ollut yhtään kappaletta liikennemerkkivarastolla. Järjestely haluttiin kuitenkin toteuttaa nopeasti nopeusrajoituksen alentamisen osalta ja se saadaan toivon mukaan kuntoon myös päättymismerkkien osalta tämän viikon aikana. Kaaritiellä, Suntinkujalla, Suntintiellä, Pietiläntiellä ja Kapraantiellä nopeusrajoitus on 30, muilla asuntokaduilla pääsääntöisesti 40. Maastoon merkityt liikennemerkit osoittavat voimassa olevan nopeusrajoituksen. Joskus merkkejä katoaa esim. ilkivallan vuoksi ja on tärkeää, että puutteellisista merkinnöistä ilmoitetaan tienpitäjälle. Katuverkkoa koskevissa järjestelyissä oikea osoite ilmoituksen tekemiseen on liikennesuunnittelu@pori.fi.

Vastasi Liikenneinsinööri Sanna Välimäki (15.01.2018 | 11:45)
Voisiko kaupungin nopeusrajoitusalueet esittävän kartan päivittää ajan tasalle. Netissä oleva versio on vuodelta 2008. Kuljettajan kuuluu tietysti katsoa liikennemerkkejä, mutta noin vanhan tiedon esittäminen kaupungin sivuilla on harhaanjohtavaa ja välinpitämätöntä kaupungilla liikkuvia kohtaan.
Kysyi Poliisin huomautuksen saanut (25.09.2017 | 16:42)

Nopeusrajoituskartta löytyy kaupungin nettisivuilta kohdasta kartat -> palvelukartta ja sieltä Liikenne ja kadut. Karttaan on päivitetty vuoden 2017 loppupuolen tilanne. Nopeusrajoituksiin tulee muutoksia muutamia kertoja vuodessa ja pyrimme päivittämään ne aika ajoin palvelukartalle. Voimassa oleva nopeusrajoitus on aina se, mitä on merkitty maastoon liikennemerkein ja sitä tulee noudattaa.

Vastasi Liikenneinsinööri Sanna Välimäki (15.01.2018 | 09:04)
Miksi Porin Kauppatorilla Angry Birds puiston viereisen vihreän rakennuksen katolla olevat lamput/valonheittimet ovat pimeänä?
Kiinnitin asiaan huomiota vuoden pimeimpänä päivänä 21.12.2017 ollessani torilla Tuomaan markkinoilla klo 17:00.
Saman asian totesin tullessani kahville 22.12.2017 klo 06:30.
Mietinnän jälkeen en kyllä ymmärrä yhtään syytä, miksei valoja ole kunnostettu ja laitettu toimintakuntoon.
Kiitän vastauksesta etukäteen ja toivotan hyvää joulua ja oikein valoista uutta vuotta.
Kysyi Valoa kansalle (22.12.2017 | 07:58)

Aloitteenne mukainen kohde on korjauslistalla. Ko paikasa on kuitenkin kohtuullinen yleisvalaistus johtuen torin seudun runsaasta valaisinmäärästä, joten nämä valot eivät ole korjauslistan kärkipäässä.

Vastasi kaupunginpuutarhuri Ismo Ahonen (15.01.2018 | 07:31)
Hei
Yyterin Spintien varteen melko lähelle hotellia on tuotu Winnovn järeät metsäkoneet. Mitä kaatoja metsissä on tulossa ja missä? Viimetalvena samat koneet sotkivat Kaanaassa metsäpohjat raiskioiksi. Mitä ja mihin nyt on tulossa raiskiot ja suurien pyörien uurteet metsänpohjaan? Lisäksi koneet jättivät pikkupuut puolipystyyn ja jyrätyn näköisiksi.
Julkisuudessa tuotu esiin tarvetta tielle Hotellin - golf välille. Mistä tie vedetään? Tuleeko paikallisille/ mökkiläisille tietoa / kyselyä tielinjasta ?
Kysyi Yyterin viimeinen orava (14.01.2018 | 20:08)

Sipintien länsipuolen noin 2,3 ha metsä harvennetaan. Samalla Spinitien varteen tehdään tilaa tulevalle vinopysäköinnille - tien varren ojaa siirretään jatkossa muutama metri metsään päin.

Mainitsemanne kulkulinjaus tehdään hotellilta golfalueelle ranta-alueen kautta lankonki tyyppisesti.


Vastasi kaupunginpuutarhuri Ismo Ahonen (15.01.2018 | 07:23)
Kellahden kylätien varrella olevan navetan lantakasasta valuu nesteet suoraan tielle. Näin talviaikaan neste leviää ja pakkasella jäätyy. Tälläkin hetkellä tie on erittäin epätasainen. Lämpimänä aikana myös hajuhaitta on melkoinen. Kenelle valvonta kuuluu ?
Kysyi Tietä paljon käyttävä (11.01.2018 | 13:53)

Valvonta kuuluu ympäristö- ja terveysvalvontayksikölle. Käymme paikalla arvioimassa tilanteen ja puutumme mahdollisiin epäkohtiin.

Vastasi Ympäristöinsinööri Arttu Tuominen (12.01.2018 | 08:21)
Hei. Itä-Porissa rakennetaan suurta koulu- ja kulttuurilaitosta. Parakkikoulua käyviä oppilaita on ohjattu käyttämään rakennustyömaata kiertäviä reittejä koulumatkoilla. Isot rekat kulkevat pitkin Kalskeentietä. Miten on ajateltu että Kalskeentien ylittävät koululaiset pääsevät kulkemaan, kun kyseisen tien yli ei ole yhtään suojatietä? Käsittääkseni koluln puolesta on asiaa jo liikennesuunnittelulta aiemmin syksyllä kysyttykin, mutta edes väliaikaista suojatieratkaisua ei ole näkynyt. Lapseni ylittää Kalskeentietä päivittäin ja on itse sanonut että olo on turvaton kun tienvarren pysäköintikin (jonka pitäisi olla kielletty 7 - 16 välisenä aikana; valvooko tätä kukaan?) aiheuttaa sen että ajotielle on mentävä lähes puoleenväliin ennen kuin näkee tuleeko autoa vastakkaisesta suunnasta.
Kysyi Riikka Ojala (30.11.2017 | 13:24)

Kalskeentien yli on toteutettu suojatie. Ajoratamaalaukset tehdään keväällä säiden salliessa. Kalskeentien pohjoisreunassa olevaa pysäköintitaskua pidennettiin niin, että pysäköintikielto voitiin siltä osin purkaa. Näillä toimenpiteillä on pyritty minimoimaan työmaaliikenteestä aiheutuvat liikenneturvallisuusriskit. Liikenneturvallisuus on kuitenkin aina viime kädessä kiinni tienkäyttäjistä itsestään.

Vastasi Liikenneinsinööri Sanna Välimäki (11.01.2018 | 11:16)
Olisiko syytä miettiä onko uudessa Lattomeren liittymässä jokin vika. Jo viitisen kertaan on sattunut kohtalaisen jännittävä tilanne tullessani Porista päin Rauman pikatietä, ja ryhmittyessäni Lattomerelle kääntyvälle kaistalle odottamaan että Raumalta tulevien letkaan tulee autoni mentävä aukko. Kun joku Rauman suunnasta tullut auto on kääntynyt Lattomerelle päin, siinä keskikaistalla vuoroani odotellessa, on sieltä kääntyvän takaa lähtenyt auto ohittamaan tätä oikealle kääntyvää niin että ohittaja on hetken ollut siinä edessä nokka kohti autoani. ja viime tipassa väistänyt. Siltä on ainakin tuntunut....
Sitten samainen kohta kesäaikaan:Porista tultaessa ennen tuota liittymää 100 km/ h nopeus aivan turha.. 80 riittäisi ja liittymään mentäessä 60 km/h. Kun kääntyy Lattomereltä Porin keskustaa päin, saa runnoa omaa autoaan aika reilusti että pääsee alta pois kun usein Raumalta tuleva liikenne on nopeasti puskurissa kiinni jos ei kiihdytä vauhtiaan äkäisesti 80 km/h.
En käytä enää kyseistä risteystä vaan ajan Ulvilan tai Pinomäen kautta. Kamala risteys.
Kysyi "Mummokuski" (10.01.2018 | 19:01)

Kyseessä on valtion (ELY:n) tie. Olen välittänyt palautteenne tienpitäjälle.

Vastasi Liikenneinsinööri Sanna Välimäki (11.01.2018 | 11:06)
Saako Vähärauman uuden päiväkodin pihassa käydä lapsen kanssa leikkimässä iltaisin ja viikonloppuisin vai onko portit aina lukittu?
Kysyi Hieno piha (10.01.2018 | 19:19)

Päiväkotien pihat ovat pääsääntöisesti suljettuja yleisökäytöltä. Käytäntö johtuu suurelta osin ilkivallasta. Lähin lukitsematon leikkipaikka löytyy vieresen koulun pihasta puistoleikkipaikka löytyy Kapraanpuistosta (Kapraantie).

Vastasi kaupunginpuutarhuri Ismo Ahonen (11.01.2018 | 11:06)
Hei.
Minkä takia Ahlaisissa Kikkokujalla on ajokieltomerkki ja ajaminen sallittu vain tonteille? Näin jouluaikaan ja muutenkin haudoilla käydessä on ajettu sitä kautta. Nyt täytyy kiertää vaarallisemman mutkan kautta käyttäen Keikvedentietä. Olen kuvitellut sen olevan yleisessä käytössä.
Kysyi Utelias (20.12.2017 | 11:36)

Kyseessä on yksityistie, joka ei saa kunnan avustusta, jolloin yksityistielain mukaan tiekunnalla on oikeus rajoittaa liikennettä. Suostumuksen liikennemerkin asettamiseen antaa kunta.

Vastasi Liikenneinsinööri Sanna Välimäki (11.01.2018 | 10:41)
Porin kaupunki julkaisi kuulutuksen 20.12.2017 Svensbergin- ja Niittäjänkadun katusuunnitelmista. Kuulutuksessa (http://www.pori.fi/material/attachments/hallintokunnat/tekninenpalvelukeskus/ajankohtaistaliikenteesta/julkisestinahtavillaolevatkatusuunnitelmat/MsgVNsOqX/KUULUTUS_20_12_17_nettiin_na.pdf ) kerrottiin että ne joihin tehtävä työ saattaa vaikuttaa voivat tehdä muistutuksen 20.12.17 - 2.1.18 välisenä aikana. Otin suunnitteluinsinööriin yhteyttä, joka kertoi, että kadut perustetaan uudestaan. Aikaisemmin (11.10.17) Porin vesi ilmoitti kirjeitse rakentavansa näille kaduille hulevesiverkoston. Tuossa tiedotteessa ei mainittu muistutusmahdollisuudesta eikä siitä, että kadut perustetaan uudestaan. Nyt 20.12. Svensberginkatu ja puolet Niittäjänkadusta on jo viemäröity ja perustettu. Miten nyt muistutusmenettely toimii näiden osalta kun työ on suunnittelun ja tekemisen osalta jo tehty? Onko tässä toimittu määräysten ja säännösten mukaan? Onko selvitetty miten viereisen junaradan raskas Meri-Porin liikenne nyt vaikuttaa kiinteistöjen perustuksiin kun kadun rakennetta on muutettu? Jos määräyksiä on rikottu mihin asiasta voi valittaa?
Kysyi Kiinteistön omistaja kadun varrelta (20.12.2017 | 14:28)

Kysymykseenne vastaa rakennuttajainsinööri Markku Rantamäki:

Svensbergin- ja Niittäjänkadulla on Porin Veden toimesta rakennutettu sadevesiviemäriä Ratakadulta Niittäjänkatu 5.ssä sijaitsevan tontin kohdalle asti. Sadevesiviemärin rakentaminen ei edellytä maankäyttö-ja rakennusasetuksen mukaista suunnitelmien vahvistamismenettelyä kuin katujen rakentaminen. Porin Veden määräraha oli varattu vuodelle 2017. Katujen suunnittelusta ja rakennuttamisesta vastaava infrayksikön infrajohtaminen on laatinut Svensbergin- ja Niittäjänkadulle katusuunnitelmat , koska niitä ei ollut. Katusuunnitelmista on ilmoitettu maankäyttö- ja rakennusasetuksen § 42 mukaisesti 14.11. -27.11.2017 välisenä aikana valmisteilla olevina katusuunnitelmina. Sadevesiviemärin rakennustyöt alkoivat 20.11.2017. Rakentajana toimi infrayksikön infrarakentaminen. Infrajohtaminen ja infrarakentaminen ovat sopineet, että kustannuksien säästämiseksi sadevesiviemärin rakentamisen yhteydessä pohjataan suunniteltu katualue siihen asti mihin sadevesiviemäri rakennetaan. Sadevesiviemäröinnin rakennustyöt ovat päättyneet 22.12.2017. Svensbergin- ja Niittäjänkatu rakennetaan lopullisesti katusuunnitelmien vahvistuttua suunnitelmien mukaisesti kesän tai syksyn 2018 aikana. Svensbergin- ja Niittäjänkadulle tehty pohjustus ei aiheuta vaurioita kadun varrella oleviin kiinteistöihin vaan tukevoittaa kadun pohjaa, kun pohjustuksen yhteydessä on poistettu savikerrostumaa erityisesti Niittäjänkadun puolelta.

Vastasi Liikenneinsinööri Sanna Välimäki (11.01.2018 | 10:37)
Karjarannantien, Puunaulankadun ja Radanvarren risteyksen uudet valot taisi toimia vain yhden päivän. Mikä on, kun vika tilanteita ym. Puutteita ei saada korjatuksi?
Kysyi Karjaranta (03.01.2018 | 12:13)

Karjarannantien liikennevalojen vastaanottokatselmus ja valojen virallinen käyttöönotto on suoritettu eilen 10.1. Ohjausohjelmien toimivuutta tarkkaillaan ja niihin tehdään vielä tarvittaessa hienosäätöä.

Vastasi Liikenneinsinööri Sanna Välimäki (11.01.2018 | 10:32)
Pormestarinluodossa Kaarisillan koulun viereiselle tontille ollaan aloittamassa rakentaminen. Vaikuttaa tulevan suurehko rakennus, vaan ei ole minkäänlaista "kylttiä" kertomassa, mikä rakennus on kyseessä, kuten yleensä rakennusliikkeet mieluusti esittelevät mainoslakanoilla itseään ja rakennettavaa kohdetta. Siis mitä rakennetaan?
Kysyi ihmettelen vaan (09.01.2018 | 11:03)
Kiinteistö Oy Porin Päiväkodit rakentaa uutta päiväkotia osoitteessa Jokisatamantie 3. Rakennuslainsäädännön mukaan tulee tiedottaa tulevasta rakennushankkeesta tontilla. Rakennustyöt on käynnistetty vuodenvaihteessa, joten muistutamme rakennushankkeeseen ryhtyvää työmaakyltin pikaisesta pystyttämisestä.
Vastasi rakennustarkastaja Sirpa Tauru (11.01.2018 | 09:20)
Koska Noormarkussa Sepelimäentien ja Finbyyntien risteyksessä on katuvalot olleet jo pimeänä jonkin aikaa. Koska korjataan?
Kysyi tj (08.01.2018 | 10:31)

Porin katuvalot omistaa Porin kaupunki ja Pori Energia huoltaa niitä kaupungin tilauksesta. Pyynnöt huollosta ja korjauksesta tulee osoittaa kaupungille pori.fi –sivustolla sijaitsevan verkkolomakkeen kautta.

Huoltokierroksia tehdään Porissa kaksi kertaa vuodessa, yleensä syyskuussa ja helmikuussa. Lamppujen yksittäisvaihtoja tehdään ainoastaan erillisenä lisätyönä sopimuksen mukaan, kuten myös valaisin- ja valaisinlaitevikojen korjaamiset. Työn tekemisen edellytyksenä on aina tilaajan (Porin kaupunki) hyväksyntä ja tilaus.

Vastasi Viestintäsuunnittelija Marika Virtanen (10.01.2018 | 09:46)
Onko nyt jokin asia muuttunut tien hoidossa välillä Ulasoorin kylmäaseman risteys - Enäjärven koulu, kun ennen sait ajaa talvella hyvin hoidetulla tieosuudella, joka oli pääsääntöisesti kuiva (ilman suolausta). Nyt sitä on aljettu suolaamaan oikein urakalla, kun kuivaakin tietä yritetään saada liukkaaksi, liottamalla siihen suolaa.
Onko siis jokin asia muuttunut vai yrittääkö puutarhatien päässä olevan suola-auton kuljettaja, jotain ennätystä tien suolauksessa ja kuuluuko kyseinen tieosuus edes kyseiselle autolle?
Kysyi Ihme touhua? (09.01.2018 | 07:27)

Kaupunki ei kunnossapidä kyseistä tietä, vaan ELY -keskuksen urakoitsija. Ottakaa yhteyttä ELY:n työnjohtoon, niin saatte vastauksia kysymyksiinne.

Vastasi Tiemestari (09.01.2018 | 22:37)

Etsi kysymystorilta

Hakusana

Aihe Vuosi

Aikaväli (alkaa):
Tyhjennä

Aikaväli (päättyy):
Tyhjennä