Tulosta Tulosta
A A
pori.fi / Sosiaali ja terveys

Sosiaali- ja terveyspalvelut yhteistyöllä

Porin perusturvakeskus järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Porin, Merikarvian, Ulvilan ja Lavian asukkaille. Toiminnan painopiste on ennaltaehkäisevässä työssä ja se pohjautuu sekä alueelliseen että moniammatilliseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen.

Perusturvakeskuksen tärkeimpänä tehtävänä on edistää yhteistoiminta-alueen asukkaiden hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta oikea-aikaisten ja asiakasta lähellä olevien peruspalvelujen avulla. Sosiaali- ja terveyspalvelut tuotetaan siksi pääasiassa lähipalveluina, mutta osa palveluista järjestetään keskitetysti.


Ajankohtaista

RSS (Ohje)
Ulvilan ja Noormarkun apuvälinelainaus keskitetään Porin Maantiekadulle Porin perusturvakeskus keskittää Ulvilan ja Noormarkun apuvälinelainauspalvelut Porin Maantiedekadun kampukselle 7.... (18.12.2014 08:28)
Yhteisöt voivat kokoontua maksutta Viikkarin Valkamassa vapaaehtoistyötä vastaan Porin perusturvakeskus tarjoaa Viikkarin Valkaman tilat kolmannen sektorin toimijoille, yhdistyksille ja järjestöille... (17.12.2014 08:25)
Kyläsaaren palvelukodin 100-vuotisessa historiassa mikään inhimillinen ei vierasta Jos Kyläsaaren palvelukodin seinät pystyisivät kertomaan talon 100 vuoden historiasta, ne kertoisivat työstä,... (16.12.2014 08:21)
Lisää uutisia...

Sivu päivitetty 09.12.2014