Tulosta Tulosta
A A
pori.fi / Sosiaali ja terveys

Sosiaali- ja terveyspalvelut yhteistyöllä

Porin perusturvakeskus järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Porin, Merikarvian, Ulvilan ja Lavian asukkaille. Toiminnan painopiste on ennaltaehkäisevässä työssä ja se pohjautuu sekä alueelliseen että moniammatilliseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen.

Perusturvakeskuksen tärkeimpänä tehtävänä on edistää yhteistoiminta-alueen asukkaiden hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta oikea-aikaisten ja asiakasta lähellä olevien peruspalvelujen avulla. Sosiaali- ja terveyspalvelut tuotetaan siksi pääasiassa lähipalveluina, mutta osa palveluista järjestetään keskitetysti.


Ajankohtaista

RSS (Ohje)
Toimeentulotuen ja vammaispalvelun hakemusten päätöksen saanti sähköistyy Sähköisten hakemusten käyttöönotolla on haluttu helpottaa ja nopeuttaa hakemusten käsittelyä Porin perusturvakeskuksen... (30.09.2014 09:07)
Hoitotarvikkeiden tilaukset, ajanvaraus ja neuvonta keskitetysti Maantiekadulta Porin perusturvakeskus keskittää hoitotarvikkeiden tilaukset, ajanvarauksen ja neuvonnan lokakuun 2014 alusta... (30.09.2014 08:49)
Porin perusturvalautakunta kävi lähetekeskustelua sote-lausuntoesityksestä ”Vanhan paikkaaminen ja täydentäminen eivät riitä" (26.09.2014 10:21)
Lisää uutisia...

kuva
Sivu päivitetty 04.09.2014