Tulosta Tulosta
A A
pori.fi / Sosiaali ja terveys

Sosiaali- ja terveyspalvelut yhteistyöllä

Porin perusturvakeskus järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Porin, Merikarvian ja Ulvilan asukkaille. Toiminnan painopiste on ennaltaehkäisevässä työssä ja se pohjautuu sekä alueelliseen että moniammatilliseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen.

Perusturvakeskuksen tärkeimpänä tehtävänä on edistää yhteistoiminta-alueen asukkaiden hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta oikea-aikaisten ja asiakasta lähellä olevien peruspalvelujen avulla. Sosiaali- ja terveyspalvelut tuotetaan siksi pääasiassa lähipalveluina, mutta osa palveluista järjestetään keskitetysti.


Ajankohtaista

RSS (Ohje)
Vanhuspalveluiden, lapsiperheiden ja rintamaveteraanien palvelusetelit sähköisiksi Porin perusturvakeskus siirtää palveluseteleitään sähköiseen palvelusetelijärjestelmään. Uudistus koskee... (26.03.2015 11:20)
Porin perusturvan lastensuojelutyötä kehitetään yhteisökasvatuksen hengessä Lastensuojelun kehittäminen vaatii jatkuvaa työtä, ja lastensuojelulaki korostaa ennaltaehkäisyä ja varhaista... (23.03.2015 10:05)
Ympärivuorokautinen kotihoito vakiintuu vanhusten turvaksi yhteistoiminta-alueella Porin perusturvakeskus jatkaa yöpartiotoimintaa. Viime vuoden syyskuussa kokeiluna alkanut yöpartio on päätetty... (19.03.2015 13:41)
Lisää uutisia...

Sivu päivitetty 02.03.2015