Tulosta Tulosta
A A
pori.fi / Sosiaali ja terveys

Sosiaali- ja terveyspalvelut yhteistyöllä

Porin perusturvakeskus järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Porin, Merikarvian ja Ulvilan asukkaille. Toiminnan painopiste on ennaltaehkäisevässä työssä ja se pohjautuu sekä alueelliseen että moniammatilliseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen.

Perusturvakeskuksen tärkeimpänä tehtävänä on edistää yhteistoiminta-alueen asukkaiden hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta oikea-aikaisten ja asiakasta lähellä olevien peruspalvelujen avulla. Sosiaali- ja terveyspalvelut tuotetaan siksi pääasiassa lähipalveluina, mutta osa palveluista järjestetään keskitetysti.


Ajankohtaista

RSS (Ohje)
Asukastuvan toiminta ja asuinalueen tulevaisuus keskustelutilaisuuden aiheina Sampolassa Asukastuvan toiminnan tulevaisuus, asukkaiden osallisuus ja eri toimijoiden välinen yhteistyö ovat puheenaiheina... (26.05.2015 07:56)
Ikäihmisten teemapäivä tarjoaa tietoa ja ennaltaehkäisyä Itä-Porin lähipalvelukeskuksessa (Herralahdenraitti 2,Pori) vietetään keskiviikkona 27. toukokuuta ikäihmisten... (25.05.2015 14:38)
Kehittämisseminaarissa määritellyt tavoitteet johdetaan palveluohjelmaksi ja painopistealueiksi Perusturvan johtamisjärjestelmä uudistetaan (22.05.2015 11:11)
Lisää uutisia...

Sivu päivitetty 11.05.2015