Tulosta Tulosta
A A
pori.fi / Sosiaali ja terveys

Sosiaali- ja terveyspalvelut yhteistyöllä

Porin perusturvakeskus järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Porin, Merikarvian ja Ulvilan asukkaille. Toiminnan painopiste on ennaltaehkäisevässä työssä ja se pohjautuu sekä alueelliseen että moniammatilliseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen.

Perusturvakeskuksen tärkeimpänä tehtävänä on edistää yhteistoiminta-alueen asukkaiden hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta oikea-aikaisten ja asiakasta lähellä olevien peruspalvelujen avulla. Sosiaali- ja terveyspalvelut tuotetaan siksi pääasiassa lähipalveluina, mutta osa palveluista järjestetään keskitetysti.


Ajankohtaista

RSS (Ohje)
Ikäihmisten teemapäivä tarjoaa tietoa ja ennaltaehkäisyä Itä-Porin lähipalvelukeskuksessa (Herralahdenraitti 2,Pori) vietetään keskiviikkona 27. toukokuuta ikäihmisten... (25.05.2015 14:38)
Kehittämisseminaarissa määritellyt tavoitteet johdetaan palveluohjelmaksi ja painopistealueiksi Perusturvan johtamisjärjestelmä uudistetaan (22.05.2015 11:11)
Porin perusturvakeskus palvelee kesällä Porin perusturvakeskus palvelee Porin, Ulvilan ja Merikarvian asukkaita myös kesäaikana. Oheiseen listaan on koottu... (19.05.2015 12:48)
Lisää uutisia...

Sivu päivitetty 11.05.2015