Etusivu > Sosiaali ja terveys > Hammashoito > Ajanvaraus

Ajanvaraus puh. 02 621 3625

AJANVARAUSNUMERO

1.4.2016 alkaen suun terveydenhuollon ajanvaraus on keskitetty yhteen numeroon.

02 621 3625 arkisin klo 8.00-16.00

  • Porin suun terveydenhuolto
  • Luoteinen lähipalvelualue
    (Noormarkku, Merikarvia)
  • Ulvilan lähipalvelualue
  • Lavian hammashoitola

Tällä hetkellä odotusaika kiireettömään hoitoon vaihtelee alueittain noin kolmesta kuuteen kuukauteen. Tiedot päivitetty 2.5.2016. Särkypäivystys palvelee kiireellisen hoidon asiakkaita päivittäin.

TAKAISINSOITTOPALVELU

Keskiarvon mukainen vastausaika ajanvarauksessamme 1.-30.4.2016 oli
2 minuuttia 49 sekunttia.

Ajanvarauksemme ollessa ruuhkainen voitte halutessanne jättää soittopyynnön. Kuunnelkaa puhelimessa jonotiedotteen jälkeen tulevat ohjeet ja seuratkaa ohjeita tarkasti. Älkää sulkeko puhelinta ennen kuin soittopyyntö on vahvistettu.

Huom! Teidän ei tarvitse tehdä soittopyyntöä kuin yhden kerran. Jos teette soittopyynnön samasta asiasta useamman kerran Teille myös soitetaan takaisin yhtä monta kertaa.

TEKSTIVIESTIMUISTUTUS

Suun terveydenhuollossa otetaan käyttöön teksitviestimuistutus 26.4.2016 alkaen. Pilotointijakso aloitetaan Sampolan hammashoitolasta ja palvelua laajennetaan portaittain kaikkiin hammashoitoloihin. Palvelussa asiakas saa tekstiviestimuistutuksen hammashoitoajastaan kaksi päivää ennen varattua aikaa.

Hammashoitolat

Peruuttamaton ajanvaraus 51,40 €

Ellei varattua aikaa peruuteta eikä peruuttamatta jättämiselle ole hyväksyttävää ja perusteltua syytä, laskutetaan asetuksen mukainen peruutusmaksu 51,40 euroa.

Ulosottokelpoinen peruutusmaksu peritään 15 vuotta täyttäneeltä potilaalta. (Asiakasmaksuasetus § 25)


kuva