Etusivu > Sivistyskeskus > Perusopetus ja lukiokoulutus > Iltis

Iltapäivätoiminta - Iltis

Koululaisten ohjattu iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille sekä 1-9-luokkien erityisoppilaille. Iltapäivätoiminta ei ole päivähoitotoimintaa.

Iltapäivätoimintaa järjestetään kello 17 asti kaikkina koulupäivinä lukuun ottamatta lukukauden päättymispäiviä. Koululaisten ohjatussa iltapäivätoiminnassa pyritään korostamaan monipuolisuutta ja valinnaisuutta. Lapsille tarjotaan välipala.

Iltapäivätoimintaan hakeutuminen ja toiminnasta irtisanoutuminen

Kuluvan lukuvuoden iltapäivätoimintaan voi tiedustella vapaita paikkoja Leila Marttilalta:
puh. 044 701 6305 tai sähköposti
leila.marttila@pori.fi

Lukuvuoden 2018-2019 iltapäivätoimintaan hakuaika on 15.1.-28.2.2018

Haku koskee myös oppilaita, jotka ovat tänä lukuvuonna olleet toiminnassa mukana ja haluavat jatkaa ensi lukuvuonna. Lukuvuosi 2018-2019 alkaa 8.8.2018.

Hakemus täytetään Wilmassa, kohdassa hakemukset ja päätökset. Tulevien 1. luokkalaisten huoltajat saavat Wilma-tunnukset kouluun ilmoittautumisen yhteydessä.


Porin kaupungin koulujen iltapäivätoiminnan hakemuksen täyttäminen tästä

Yksityisten koulujen iltapäivätoiminnan hakemuksen täyttäminen tästä


Iltapäivätoimintaan valitaan määräaikana hakeneista ensisijaisesti 1-luokkalaiset. Mikäli ilmoittautumisia on enemmän, kuin toimintaan voidaan ottaa, suoritetaan valinta arpomalla. Mahdollisia vapaaksi jääneitä paikkoja voi hakea myös myöhemmin. Paikka irtisanotaan kirjallisesti tai sähköpostilla osoitteeseen | leila.marttila@pori.fi |.

Iltapäivätoiminnan päätökset näkyvät huoltajille Wilmassa huhtikuun loppuun mennessä. Herttuan koulun iltapäivätoiminnan päätökset tehdään kesäkuun alkuun mennessä.

Yksityisten koulujen iltapäivätoiminnan päätökset lähetetään sähköisesti huhtikuun loppuun mennessä.

Toiminta alkaa syyslukukauden alkaessa, jolloin vanhemmat ilmoittavat ohjaajille tarkemmin lapsensa toimintaan osallistumisen ajat.


Maksut

Toiminnasta peritään 80 €/kk (1-23 pv), joka sisältää välipalan. Jos lapsi on sairauden takia poissa koko kalenterikuukauden, maksua ei peritä. Jos lapsi on sairauden takia poissa yli 10 päivää kalenterikuukauden aikana, peritään vain puolet maksusta (40 €). Sairauspoissaolosta tulee esittää joko lääkärin tai terveydenhoitajan todistus.

Jos lapsi on muusta syystä poissa koko kalenterikuukauden, mutta hänelle pidetään varattuna paikkaa, maksusta vähennetään myös puolet (40 €). Jos huoltaja haluaa luopua kokonaan lapsensa iltapäivätoimintapaikasta, pitää irtisanominen tehdä kirjallisesti tai sähköpostilla edellisen kuukauden aikana sivistyskeskukseen |
leila.marttila@pori.fi |. Alkavalta irtisanotulta kuukaudelta ja sen jälkeisiltä irtisanotuilta kuukausilta ei maksua peritä.

Maksu voidaan jättää perimättä toimeentuloedellytysten ja huollollisten näkökohtien niin vaatiessa. Näissä tapauksissa tulee ottaa yhteyttä sosiaalikeskukseen puh. 044 701 6116.

Kuljetus iltapäivätoiminnasta

Iltapäivätoimintaan ei järjestetä erillisiä kuljetuksia. Mikäli oppilaalle on myönnetty koulumatkoille taksikuljetus, mutta oppilas osallistuu iltapäivätoimintaan, hän menettää koulusta kotiin kuljetusoikeutensa ja huoltajien pitää hakea lapsi iltapäivätoiminnasta.

Valtakunnallisen kyselyn tulokset

Aamu- ja iltapäivätoiminnan seurantakyselyn tulokset

Tulokset 2014 (pdf, 0.33 Mt) Tulokset 2013 (pdf, 0.35 Mt)

Iltapäivätoiminnan esite

Iltisesite 2018-2019 (pdf, 0.2 Mt)

Iltisesite 2017-2018 (pdf, 0.06 Mt)

Afternoon activities

ILTIS 2018-2019 (pdf, 0.19 Mt)

ILTIS 2017-2018 (pdf, 0.13 Mt)

Iltiksen ruokalistat

Lavia Noormarkku Pori