Etusivu > Sivistyskeskus > Perusopetus ja lukiokoulutus > Kaarisillan yhtenäiskoulu > Oppilashuolto

Koulun hyvinvointityöryhmä

Kaarisillan koulun hyvinvointityöryhmä kokoontuu kuukausittain tai tarpeen mukaan. Hyvinvointityöryhmässä on mukana opettajien lisäksi myös oppilasedustus. Tässä ryhmässä suunnitellaan mm. koulun turvallisuuteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita sekä suunnitellaan kodin ja koulun yhteistyötä.

Moniammatillinen oppilashuoltotyöryhmä

Ongelmien ilmaantuessa oppilaiden ja heidän vanhempiensa tukena toimivat tapauskohtaisesti koottavat oppilashuoltotyöryhmät, joiden kokoonpano räätälöidään tarkoituksenmukaisesti. Näiden ryhmien toimesta ja päätöksistä laaditaan asianmukaiset dokumentit. Ryhmä koostuu eri alojen asiantuntijoista ja sen tehtävänä on suunnitella ja koordinoida arkea sujuvammaksi.

Koulukuraattori

Koulukuraattori on koulussa työskentelevä sosiaalityöntekijä, johon oppilas, vanhemmat tai opettaja voivat ottaa yhteyttä myös puhelimitse , kun ongelmia ilmenee koulussa, kotona tai vapaa-aikana.

Koulukuraattori Teemu Haukio (044-701 9237) on tavattavissa koululla. Oppilasvastaanotto toimii ilman ajanvarausta.

Koulupsykologi

Koulupsykologin työ keskittyy oppimisvaikeuksien kartoittamiseen ja tutkimiseen. Koulupsykologi toimii koululla tiistaisin.
Kaarisillan koulun koulupsykologi on Pia Nummi. Hänet tavoittaa parhaiten puhelimitse p. 044 701 9740.

Terveydenhoitaja

Terveydenhoitajan vastaanotto on ma, ti, ke ja pe klo 10 – 11.30, (to klo 9 – 10), muina aikoina sopimuksen mukaan. Terveydenhoitaja on Iina Larvi. Hänen puhelinnumeronsa on 044 701 3823.

Terveydenhoitaja suorittaa terveystarkastuksen kaikille oppilaille. Terveystarkastukseen sisältyvät seulontatutkimukset (paino, pituus, näkö, kuulo, verenpaine, hemoglobiini), terveystottumusten selvittäminen, henkilökohtainen terveyskasvatus ja tarvittavat tehosterokotukset. Lääkäri suorittaa tarkastuksen 1., 5. ja 8. luokalla. Oppilaat saavat 8. luokalla nuorison terveystodistuksen.


Koulutapaturma on koulussa tai koulumatkalla sattunut tapaturma. Tapaturman ensiapu annetaan koululla ja pyritään ottamaan yhteys huoltajaan tarvittaessa. 1. - 6. -luokkalaisten koulutapaturmista aiheutuvat kustannukset korvaa kaupunki, yksityislääkärin vastaanotolla käyntejä se ei korvaa. 7. - 9. luokkien oppilaat on vakuutettu koulutapaturman varalle. Tapaturman vuoksi välttämätön kuljetus koulumatkoille voidaan järjestää lääkärintodistuksen perusteella.

Koululääkäri

Koululääkäri on Sirpa Riihimäki ja vastaanotto on koululla noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Hammashoito

Hammashoito tapahtuu Porin Puuvillassa osoitteessa Keskushammashoitola, Pohjoisranta 11, D-rakennus, 3. kerros 28100 Porin kaupunki

puh. 02-6213625 (ajanvaraus)

Kouluruokailu

kuva

Ruokailu tapahtuu klo 10.30 – 12.00 välisenä aikana.

Välipala
Koulussamme oppilailla on mahdollista saada välipala.

Välipala on maksullinen ja se tarjoillaan kello 13.00 alkavalla välitunnilla koulun ruokasalissa.

Hinnasto:

  • Täytetty sämpylä 1,00 €
  • Pizzapala 1,00 €
  • Trip/täysmehu 0,50 €
  • Hedelmä 0,40 €
  • Jogurtti 0,40 €
  • Alpen myslipatukka 0,50 €