Etusivu > Uutiset > 2011 > 01 > Satakirjastoille uusi yhteinen kirjastokortti

Satakirjastoille uusi yhteinen kirjastokortti

(17.01.2011 13:28 Vesa Taimi / päivitetty 27.01.2011 10:59 Taimi Vesa)

Satakirjastoissa on otettu käyttöön yhteinen kirjastokortti. Kirjastokortissa on kuva tyrnistä, Satakunnan maakuntakasvista. Kortti voidaan ottaa vanhojen korttien rinnalle tai ainoaksi kirjastokortiksi. Kortin uusiminen ei kirjastoasioinnin kannalta ole kuitenkaan välttämätöntä.

Uuden kirjastokortin myötä asiakkaita kannustetaan tutustumaan Satakirjastojen palveluihin. 17.1. – 30.4.2011 välisenä aikana vanhat asiakkaat saavat maksutta uuden Satakirjastot-kortin nykyisin käytössä olevan kortin tilalle tai rinnalle. Tämän jälkeen kortin uusimisesta peritään maksu. Uudet asiakkaat saavat valita joko Satakirjastot-kirjastokortin tai kunnan oman kirjastokortin, mikäli kunnalla on oma kortti. Asiakkaan ensimmäinen kirjastokortti on aina maksuton, oli se sitten Satakirjastojen yhteinen kortti tai kunnan oma kortti.

Tammikuun lopulla 2011 Satakirjastot-yhteisjärjestelmä laajenee maakunnan laajuiseksi, kun Eurajoki, Köyliö ja Säkylä liittyvät mukaan. Näin Satakirjastot- yhteisjärjestelmästä tulee ainoa koko maakunnan kattava kirjastojen yhteisjärjestelmä Suomessa.Hakusana