Etusivu > Uutiset > 2011 > 01 > Satakunnan Unicef-vuosi käynnistyy afrikkalaistunnelmissa

Satakunnan Unicef-vuosi käynnistyy afrikkalaistunnelmissa

(20.01.2011 12:36 KANTT1 / päivitetty 21.01.2011 09:20 Tiilimäki Tarja)

Satakuntalaiset polkaisevat Unicef-vuotensa virallisesti käyntiin koko perheen konsertilla sunnuntaina 23.1. Villilän Studioilla Nakkilassa klo 14-16.

Tilaisuudessa julkistetaan teemavuoden virallinen suojelija sekä pääsponsori. Myös maakunnan oma Unicef-tuoteperhe esitellään konsertin yhteydessä. Tilaisuudessa on tavattavissa Suomen Unicefin uusi pääsihteeri Marja-Riitta Ketola.

Lisäksi paikalla on koko joukko Unicef-kummeja kuten taiteilija ja Porin kulttuurilähettiläs Jorma Uotinen, joka myös esiintyy ja juontaa tilaisuuden. Mukana ovat myös mm. rumpuryhmä Zamburu, lapsikuoro Katajanmarjat ja duo Vesa Haltsonen ja Teemu Niemelä.

Tilaisuuteen on vapaapääsy. Varoja kerätään vapaaehtoisella ohjelmamaksulla, jonka tuotto menee lyhentämättömänä Unicefille. Tarjolla on myös maksullinen afrikkalainen buffet-pöytä. Tilaisuuden järjestävät Nakkilan kunta ja Satakuntaliitto.

Unicef-vuoden aikana Satakunnan tavoitteena on varojen keräämisen lisäksi sitouttaa maakunnan toimijat lapsen edun hyväksi sekä lisätä lapsimyönteisyyttä ja kohottaa maakunnan me-henkeä.

Satakunnan avustuskohde on School for Africa - Kaikki lapset kouluun. Keräystavoite on 1,50 € / asukas.

avajaiskarnevaali-kutsu.pdf (pdf, 0.47 Mt)
satakunta.fi/unicef

Hakusana