Etusivu > Uutiset > 2011 > 01 > Satakunta esittäytyy Matkamessuilla

Satakunta esittäytyy Matkamessuilla

(20.01.2011 10:56 KANTT1 / päivitetty 20.01.2011 10:57 Tiilimäki Tarja)

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matka 2011 käynnistyy tänään Helsingin Messukeskuksessa.

Satakunnan osastolla esittäytyvät Porin seutu, Rauma ja Satakuntaliitto yrittäjineen. Mukana on kaikkiaan 16 tahoa markkinoimassa seutukunnan kesän matkailutarjontaa.

Porin Seudun Matkailu Oy:n matkailu- ja myyntijohtaja Maria Sunin mukaan Matkamessuilla on tärkeää olla mukana ensinnäkin markkinointimielessä mutta toisaalta myös Porin seudun imagon kannalta.

Satakunta-osastolla on vuosi vuodelta yhä enemmän mukana myös yrittäjiä. Suni valittelee sitä, että tila on kuitenkin rajallinen, joten entistä enemmän joudumme tarjoamaan halukkaille ei oota.

– Kieltämättä on harkittava jatkossa sitä, että onko ylipäätään mielekästä ahtaa kaikki samalle osastolle vai olisiko järkevää eriyttää Porin seutu ja Rauman seutu omille osastoilleen. Mitään päätöksiä tästä ei ole vielä tehty, mutta ajat ja tarpeet muuttuvat, joten eriyttäminen tulee olemaan yksi varteenotettava vaihtoehto, toteaa Suni.

Satakunta-osastolla 1 b 12 messukävijä voi esimerkiksi pukeutua aitoon Ässien tai Lukon pelipaitaan ja testata taitonsa pöytäjääkiekossa. Lisäksi osastolla voi seurata kuvataiteilijoiden työskentelyä ja osallistua erilaisiin kilpailuihin.

Tänään avajaispäivänä messut on tarkoitettu alan ammattilaisille. Suurelle yleisölle Matka 2011 on avoinna perjantaista sunnuntaihin.


Hakusana