Etusivu > Uutiset > 2011 > 01 > Vuoropysäköintijärjestelyitä Porin keskustassa

Vuoropysäköintijärjestelyitä Porin keskustassa

(21.01.2011 09:12 KANTT1 / päivitetty 21.01.2011 09:15 Tiilimäki Tarja)

Runsaat lumisateet ovat ahtauttaneet Porin keskustan ja lähialueen katuja ja pysäköinnin aiheuttamat ongelmat ovat lisääntyneet. Tilanteen helpottamiseksi Porin Teknisen palvelukeskuksen kunnallistekniikan ja katu- ja puistosuunnitelun vastuualue on päättänyt ottaa käyttöön lyhytaikaiset vuoropysäköintijärjestelyt, jotta kunnossapitokalusto pääsisi esteettä poistamaan kaduille ja katujen reunoille kertynyttä lunta.

Vuoropysäköinti aloitetaan tänään 21.1.2011 Selim Palmgreninkadulta välillä Valtakatu –Hallituskatu. Tasavallankadulla välillä Porilaistenkatu – Asema-aukion liikenneympyrä ja Liisankadulla välillä Katariinankatu – Vapaudenkatu. Kyseisten kohteiden kunnosspitotöiden valmistuttua vuoropysäköintijärjestelyt otetaan käyttöön Länsipuistossa viikon neljä aikana ja myöhemmin Pohjoispuistossa sekä keskustan muilla alueilla.

Vuoropysäköinnissä liikennemerkillä 381 kielletään ajoneuvon pysäköinti kuukauden parittomina päivinä ja merkillä 382 kuukauden parillisina päivinä. Molemmissa tapauksissa tien sillä puolella, jolle merkki on asetettu.

Pysäköintikielto on voimassa ko. päivästä kello 8:sta seuraavaan päivään kello 8:aan.Hakusana