Etusivu > Uutiset > 2011 > 04 > Porin uimahallilla vietettiin leppoisaa harjannostajaisjuhlaa

Porin uimahallilla vietettiin leppoisaa harjannostajaisjuhlaa

(15.04.2011 15:27 Rakej1 / päivitetty 15.04.2011 15:28 Eronen Jukka-Petteri)

Selim P. -bändin letkeä musisointi ja aurinkoinen kevätsää viritti Porin uimahallin harjannostajaistilaisuuden vieraat leppoisaan juhlatunnelmaan torstaina 14.4.2011.

kuva

Juhlavierailla oli mahdollisuus ennen varsinaisen tilaisuuden alkua tutustua Porin teknisen palvelukeskuksen johtajan Jukka Kotiniemen opastuksella hallityömaahan. Esittelykierroksella heille esiteltiin muun muassa hallin puku-, sauna- ja allastiloja.

Hallin 50 m:n altaaseen järjestettyyn juhlaan osallistui noin 140 henkilöä. Vieraat selvisivät juhlasta kuivin jaloin, koska altaaseen lasketaan vettä vasta juhannuksen aikaan. Valoisa ja harmoninen halli sai osakseen ansaitsemaansa ihailua.

Porin uimahallityömaa on Satakunnan alueella tällä hetkellä toiseksi merkittävin hanke heti Olkiluodon ydinvoimalaitostyömaan jälkeen. Uimahalli on sen rakentajille haastava työmaa, jota ovat vaikeuttaneet Länsi-rannikolla harvinaiset luonnon olosuhteet: kaksi kovaa talvea ja hellekesän rajuilma. Syksyllä porilaiset saavat käyttöönsä nykyaikaisen virkistyskeitaan.


Hakusana