Etusivu > Uutiset > 2011 > 05 > BeachFutis raviradalle

BeachFutis raviradalle

(24.05.2011 15:29 KANTV1 / päivitetty 24.05.2011 15:29 Toivanen Vaula)

BeachFutiksen promoottori Patrick Suves varmisti, että tapahtuma järjestetään tänä kesänä Porin raviradalla 7.-10. heinäkuuta.

– Yyterin jättäminen on tietysti haikeaa, mutta Porin ravirata tarjoaa huikeat mahdollisuudet. Perusinfra siellä on valmiina. Festivaalialue tulee lyömään kaikki ällikällä! Suves iloitsee.

Alueelle tuodaan noin 200 täysperävaunullista hiekkaa. Tapahtuma-alueen rakentamisen arvioidaan kestävän kaksi viikkoa.

Tapahtumaan odotetaan osallistuvan 25 000 kävijää. Joukkueita otetaan mukaan 700 ja pelikenttiä tehdään 35. Tänä vuonna tapahtuma on päivän pidempi, kuin aiempina vuosina. Lisäksi raviradan kaupunginpuoleiseen päähän rakennetaan iltatapahtumien viihdekeskus.

Järjestäjät aikovat luoda raviradalle hiekkarantamaista tunnelmaa tuomalla alueella olevan lammen ympärille ”hiekkarannan” ja mahdollisesti rakentamalla palmubulevardin. Alueen somistamisen suunnittelee helsinkiläisen Flow-festivaalin visuaalisesta ilmeestä vastaava Tom Gustafsson. BeachFutis tulee käyttämään myös raviradalla olevaa jättiscreeniä.

BeachFutiksen järjestäjät suunnittelevat raviradan kupeeseen tuhannen yöpyjän leirintäaluetta. Yyterin leirintäalueilta järjestetään raviradalle maksuton kuljetus.

Raviradan ympäristössä on noin 500 parkkipaikkaa. Loput järjestetään urheilukeskukseen.

– Odottavin tunnelmin tässä ollaan. Pitää tämä kesä katsoa ensin, mutta on mahdollista, että järjestämme BeachFutiksen myös jatkossa raviradalla, Patrick Suves kertoo.

kuva Havainnepromootiokuva Porin raviradasta BeachFutiksen aikana.


Hakusana