Etusivu > Uutiset > 2011 > 05 > Katujen kevätpuhdistustyöt jatkuvat

Katujen kevätpuhdistustyöt jatkuvat

(05.05.2011 14:39 Rakej1 / päivitetty 05.05.2011 14:39 Eronen Jukka-Petteri)

Porin kaupungin Tekninen palvelukeskus jatkaa katualueiden puhdistusta sekä hiekoitushiekan poistoa eri puolilla kaupunkia.

Keskustan puistokatujen puhdistustyötä helpotettiin puistojen puoleisilla alueilla asentamalla kadun reunoihin pysäköintikielto-merkit ja siirtokehotuskyltit. Seuraavaksi samaa käytäntöä jatketaan Siltapuistokadulla ja Pohjoisrannassa, joiden puhdistustyöt tehdään ma 9.5.2011.

Siirtokehotuskylteissä on ilmoitettu päivämäärä, jolloin ajoneuvoille tehdään lähisiirto, jos pysäköintikieltoa ei ole noudatettu. Tällöin ajoneuvo siirretään näköetäisyydelle pysäköintipaikasta. Lähisiirrosta peritään 60 euron korvaus.

Autoilijoita kehotetaan myös huomioimaan puhdistustyössä olevien työkoneiden työskentely katualueilla, jotta liikenne ja meneillään olevat puhdistustyöt sujuisivat turvallisesti ja joustavasti.

Tekninen palvelukeskus toivoo, että tonttien omistajien ja taloyhtiöiden vastuilla olevat jalkakäytävät puhdistettaisiin jo ennen kevätpuhdistustöitä tai sen yhteydessä. Tämä edistää sujuvaa katujen puhdistusta.


Hakusana