Etusivu > Uutiset > 2011 > 05 > Porin kesä tapahtumia täynnä

Porin kesä tapahtumia täynnä

(10.05.2011 09:28 kanrt1 / päivitetty 20.05.2011 10:34 Rinta-Kauhajärvi Taina)

Kesällä Porista löytyy tapahtumia joka makuun. Mukaan mahtuu niin urheilua, yhteiskunnallista keskustelua kuin paljon musiikkiakin. Tapahtumakalenteriin ujuttautuu myös ilahduttavia uutuuksia.

Vähäx valottaa -lasten ja nuorten valokuvafestivaali 13.5.-12.6.

Porin lastenkulttuurikeskuksen järjestämä valokuvafestivaali valtaa Porin yli 40
valokuvanäyttelyn voimin. Oheisohjelmaan kuuluu mm. työpajoja, kesäleirejä, seminaari sekä konsertteja. Teemana on liike ja liikutus.

Purjelautailun raceboard-luokan EM-kisat 8.–12.6.

Yyterissä järjestettäviin kilpailuihin odotetaan paljon kansainvälistä väriä, sillä kisoihin on saapumassa 60–70 kilpailijaa ulkomailta.

Valtakunnalliset lähetysjuhlat 10.–12.6.

Suomen lähetysseura ja Porin evankelis-luterilaisten seurakuntien järjestämien lähetysjuhlien pääpaikkana toimii Karhuhalli. Teemana on Arki@Pyhä.

Farmari – Suomen maatalousnäyttely 1.–3.7.

kuva Kuva: Irma Leppälä

Kirjurinluoto Arenalta löytyy muun muassa 500 näytteilleasettajaa, maaseudun makuja, satoja tuotantoeläimiä sekä vinkkejä viherpeukalolle.Yyteri BeachFutis 7.–10.7.

Jo perinteeksi muodostunut BeachFutis muuttuu ja osanottajamäärä pienenee. Hiekkarannan herruudesta pelataan silti tuttuun tapaan.

Pori Jazz 9.–17.7.

Kirjurinluoto Arenan valloittavat tänäkin vuonna todelliset huippunimet, kuten Elton John, Charles Lloyd, Tom Jones, Ricky Martin sekä Rumer.

kuva Kuva: Matti Juutilainen

SuomiAreena 11.–15.7.

Yhteiskunnallista keskustelua jatketaan kuudetta kertaa SuomiAreenassa. Tänä vuonna esillä ovat muun muassa nuoriso, vapaaehtoistyö sekä talous ja politiikka. Järjestäjänä Porin kaupunki ja MTV3.

Beach Boys – Yyterin ulkoilmakonsertti 12.7.

Rantapoikia pääsee katsomaan Yyterin kylpylän ranta-alueelle 59 euron hintaan.

Pori Cup 29.–31.7.

Juniorit kerääntyvät potkimaan palloa viikonlopun kestävään turnaukseen. Samaan aikaan järjestetään myös C-junioreiden Kai Pahlman -turnaus.

Porispere 5.–6.8.

Kaksipäiväinen uutuusfestivaali luottaa punkiin ja metalliin. Kirjurinluodon Lokkilavalle nousevat muun muassa Pelle Miljoona Oy, Michael Monroe ja Raised Fist.

Icco Rock 11.8.

Vain muutama päivä Porisperen jälkeen Lokkilavan valtaa koko perheen tapahtuma, jossa rokkaavat Remix, Jean S. ja Apulanta.

Pori Folk 18.–21.8.

12. kertaa järjestettävä Pori Folk näkyy katukuvassa uudistuneena kaupunkifestivaalina.Hakusana