Etusivu > Uutiset > 2011 > 05 > Vähäx valottaa -festivaali vedenalaisissa tunnelmissa

Vähäx valottaa -festivaali vedenalaisissa tunnelmissa

(20.05.2011 08:50 Tiina.J Lehtonen / päivitetty 20.05.2011 10:29 Salminen Tiina)

Sunnuntaina 22.5. Palmgren-konservatorion Valimo-salissa sukelletaan vedenalaiseen maailmaan.

Vähäx valottaa -lasten ja nuorten valokuvafestivaalin ohjelmaan sisältyvässä Vesimusiikkia-konsertissa kuullaan musiikkileikkikoululaisten säveltämää musiikkia lasten ottamiin vedenalaiskuviin. Myös yleisö pääsee kokeilemaan äänimaiseman tekoa theremin-soittimella, jossa ääni syntyy liikkeestä.

Vesimusiikkia-esitykset Palmgren-konservatorion Valimo-salissa sunnuntaina 22.05.2011 kello 15 ja 18. Esityksiin on vapaa pääsy.

Koko perheen esitys on toteutettu Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkoston, Palmgren-konservatorion ja Satakunnan taidetoimikunnan yhteistyönä. Lasten sävellystyötä ovat ohjanneet musiikkipedagogit Sanna Heljakka ja Anne Kuusiluoto. Vedenalaisen kuvauksen työpajoissa lapsia ohjasi kuvataiteilija Anne Salmela.

Vesimusiikkia-kuvista koostettu video ääninauhoineen on nähtävissä myös Vähäx-galleriassa osoitteessa Antinkatu 7. Lisäksi vedenalaiskuvat värittävät katukuvaa Palmgren-konservatorion seinällä Rautatienpuistokadulla.

Vedenalaisia kuvia napataan maauimalassa

kuva Kuva: Anni Kivelä
Omia vedenalaiskuvia pääsee ottamaan Vähäx valottaa -festivaalin Vähäx läiskyttää -työpajassa maanantaina 23.5. klo 13-15 Porin maauimalassa. Työpaja on suunnattu uimataitoisille lapsille ja nuorille. Mukaan voi ilmoittautua paikan päällä. Työpajaan mahtuu kerrallaan 7 osallistujaa, puolen tunnin välein on ryhmän vaihto. Työpaja on maksuton ja sen ohjaa kuvataiteilija Kirsi Jaakkola.

Lisätietoja: www.sakulaku.fi


Hakusana