Etusivu > Uutiset > 2011 > 06 > Farmarin vieras: kuinka toimit Porissa

Farmarin vieras: kuinka toimit Porissa

(27.06.2011 10:54 HENLT1 / päivitetty 29.06.2011 20:12 Laasanen Tuomas)

ProAgria Satakunta järjestää valtakunnallisen Farmari - Suomen Maatalousnäyttelyn Porissa 1.-3.7.2011.

Näyttely on ProAgria Satakunnan 150-vuotisjuhlanäyttely.

Tapahtumapaikkana toimii Kirjurinluoto Arenan alue (kartta) .

Farmari-uutinen 28.6.2011

Pääsyliput voi ostaa kaikilta näyttelyalueen porteilta. Hinnat löytyvät tapahtuman nettisivuilta .

Tarkempaa tietoa Farmarin näytteilleasettajista ja ohjelmasta löydät tapahtuman nettisivuilta , Farmari 2011 näyttelyoppaasta ja Facebookista .

Liikkuminen

Kirjurinluoto Arena sijaitsee aivan Porin keskustan läheisyydessä. Keskustasta kävelymatkaa on 1,5 kilometriä. Nopeimmin alueelle pääsee kävellen keskustasta Raumansiltaa tai Pormestarinluodosta Kaarisiltaa pitkin.

Henkilöautoilla Helsingin, Tampereen ja Turun suunnista tulevat ohjataan Porin länsipuolelta ohittavalle valtatie 8:lle. Kirjurinluodon tiehaarassa on liikenneohjaus ja kääntyminen oikealle. Parkanon ja Vaasan suunnista tulevat ajavat kasitietä ja pääsevät alitustien ansiosta oikealle kääntyen parkkipaikalle (lähestymiskartta) .

Kaupunkijuna Poritar kuljettaa myös yleisöä tapahtumapaikalle. Juna kiertää rautatie- ja linja-autoaseman kautta Kirjurinluodolle ja takaisin. Kyyti on ilmainen.

Porin taksi, puh. 0600 30 033

Porin karttapalvelu

Pysäköinti

Autoille on 20 hehtaaria pysäköintialuetta aivan tapahtumapaikan vieressä (pysäköintikartta) . Pysäköintialueen järjestyksestä ja opastuksesta vastaavat pysäköinnin ohjaajat.

Pysäköintimaksun 5€ voi maksaa samalla, kun ostaa pääsylipun portilla. Pysäköintilippu kannattaa säilyttää, sillä se tarkistetaan pysäköintialueelta pois ajettaessa.

Linja-autot, ajoneuvot inva-luvalla ja moottoripyörät pysäköidään kaupunginpuoleisille parkkipaikoille Kirjurinluodon tien viereen. Ajo tapahtuu kaupungista Raumansillan kautta.

Info

Info sijaitsee Porin Seudun Matkailu Oy Maisan osastolla SA 710.

Majoitus

Tietoa majoitusmahdollisuuksista löydät Porin Seudun Matkailu Oy Maisan nettisivuilta .

Farmari - Suomen Maatalousnäyttely

ProAgria Satakunta


Hakusana