Etusivu > Uutiset > 2011 > 06 > Monikulttuuriyhdistys Herttuantorille

Monikulttuuriyhdistys Herttuantorille

(01.06.2011 08:32 KANTV1 / päivitetty 01.06.2011 08:32 Toivanen Vaula)

Satakunnan Monikulttuuriyhdistys ry on löytänyt uudet toimitilat Herttuantorilta. Muutto tapahtuu kesän aikana.

Yhdistyksen tämänhetkiset toimitilat sijaitsevat Presidentinpuistokatu 3:ssa, joka kaupunginvaltuuston päätöksellä myydään ja puretaan. Tämän vuoksi Monikulttuuriyhdistys on viimeisen vuoden ajan etsinyt uusia tiloja. Kaupunginhallitus päätti maanantaina, että Satakunnan Monikulttuuriyhdistys ry siirtyy uusiin tiloihin Herttuantorille.

– Hyvä, että tilat ovat löytyneet ja yhdistyksen toiminta voi jatkua keskeytyksettä, kertoo Porin kaupungin maahanmuuttajakoordinaattori Su Ran Kim.

Uusi tila Isolinnankadulla on kooltaan 443m2. Kaupunki vuokraa tilan Suomen Korroosiopalvelu Oy:ltä ja vuokraa ne edelleen Monikulttuuriyhdistykselle, mikä vastaa nykyistä järjestelyä.

Monikulttuuriyhdistyksen toiminta on merkittävää Porin kaupungille.

– Kansainvälisyys on osa joka päiväistä elämäämme. On tärkeätä, että kaikki täällä asuvat voivat kokea kotikaupunkinsa omakseen, apulaiskaupunginjohtaja Aulis Laaksonen kuvailee.

– Uusi erinomaisessa paikassa oleva toimitila palvelee monipuolisella tavalla sekä uusia asukkaita että kaikkia kansainvälisestä ilmapiiristä ja monikulttuurisesta toiminnasta kiinnostuneita, Laaksonen jatkaa.

Uuden tilan vuokrasopimus alkaa 1. elokuuta 2011.Hakusana