Etusivu > Uutiset > 2011 > 07 > Huomenta Suomi Eetunaukiolta

Huomenta Suomi Eetunaukiolta

(08.07.2011 16:21 kanrt1 / päivitetty 08.07.2011 16:21 Rinta-Kauhajärvi Taina)

MTV3:n Huomenta Suomi lähetetään Eetunaukiolta SuomiAreena-viikon ajan 11.-15.heinäkuuta kello 7.55-10.00. Yleisö voi tulla seuraamaan suoria lähetyksiä paikan päältä joka aamu.

Maanantaina Huomenta Suomessa vierailevat muun muassa Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen, elokuvaohjaaja Timo Koivusalo ja graafikko Jenni Ahtiainen.

- Maanantaina keskustellaan myös siitä, miten Pori muuttuu Suomen ”pääkaupungiksi” viikon ajaksi, kertoo MTV3:n uutispäätoimittaja Heikki Piuhola.

Tiistaina Huomenta Suomen aiheita ovat muun muassa jatkosota ja taidesijoittaminen. Tämän lisäksi vieraana on esimerkiksi maa -ja metsätalousministeri Jari Koskinen

Keskiviikkona haastateltaviksi astelevat Nokia Oyj:n yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Esko Aho, taiteilija Jorma Uotinen ja muusikko Danny. Torstaina Eetunaukiolta tai televisiosta voi bongata Trainers’ Housen valmentaja Jari Saravuon, ministeri Elisabeth Rehnin ja luovuusluennoitsija Mato Valtosen.

Perjantaina Huomenta Suomessa vierailevat aerobicin EM-kultamitalisti Rita Niemi, vuoden 2009 pakolaisnainen Fatbardhe Hetemaj ja sosiaali -ja terveysministeri Paula Risikko.

Ohjelmaa juontavat viikon ajan Kirsi Alm-Siira ja Markus Hippi.

Huomenta Suomen aikataulu ja vieraat päivittyvät päivittäin MTV3:n verkkosivuille.


Hakusana