Etusivu > Uutiset > 2011 > 07 > Leppoisia tunnelmia ja vähän jazziakin

Leppoisia tunnelmia ja vähän jazziakin

(15.07.2011 09:31 kanrt1 / päivitetty 15.07.2011 09:31 Rinta-Kauhajärvi Taina)

SuomiAreenan vieraat ovat viihtyneet viikon aikana Porissa loistavasti. Keskustelun ja työnteon lomaan mahtuu tietenkin myös jazzkonsertteja. Esiintyjistä Tom Jones veti pisimmän korren ainakin näiden vieraiden keskuudessa.

kuva Birgitta Ulfsson miehensä kanssa.

Tunnettu näyttelijä Birgitta Ulfsson ehti vierailla Porissa vain yhden päivän ajan, jolloin hän oli mukana SuomiAreenan ILOistakin asiaa samanpalkkaisuudesta -keskustelussa. Ruotsissa talvet asuva Ulfsson kertoi, että hän on ollut jazzeilla monena vuotena, mutta nyt ne on pakko jättää väliin.

- Emme valitettavasti ehdi kiertämään enempää SuomiAreenaa ja jazzeja, kertoi Ulfsson.

Yksi SuomiAreenan tuttu kasvo on neljättä kertaa mukana oleva päätoimittaja Jarmo Hyytiäinen Suomen Yrittäjistä. Hän oli tyytyväinen siihen, että SuomiAreena on

kuva Jarmo Hyytiäinen

jalostunut vuosien myötä, ja turhat ”rönsyt” ovat poistuneet.

- Harmi, etteivät kaikki puoluiden puheenjohtajat päässeet paikalle. Toivotaan, että ensi vuonna he taas olisivat täällä, Hyytiäinen kertoi.

Arabialla työskentelevä keramiikkataiteilija Heini Riitahuhta oli mukana SuomiAreenassa ensimmäistä kertaa, Galleria Angelon tilaisuudessa. Muuten keramiikkataitelija on viettänyt aikaa lapsensa kanssa Jazz Kids -festivaalilla.

- Olimme tosin kuuntelemassa Irina Björklundiakin, johon lapseni ihastui toden teolla, Riitahuhta valaisi.

kuva Heini Riitahuhta

Kuntaliiton toimitusjohtaja Kari-Pekka Mäki-Louhiluoma on ollut SuomiAreenassa mukana jo kuutena vuotena. Hän on käynyt monesti myös Ruotsin vastaavassa Almedalsveckanissa.

kuva Kari-Pekka Mäki-Louhiluoma

- Alkuun epäiltiin, onko SuomiAreena pysyvä, mutta se on vakiintunut tänne, iloitsi toimitusjohtaja.

Tietokirjailija Lenita Airisto saapui SuomiAreenaan nyt kolmatta kertaa. Keskiviikkona hän juonsi yrittäjyyttä käsittelevän keskustelun.

- On hienoa, että vuosi toisensa jälkeen talo on täynnä innostuneita kuuntelijoita, summasi Airisto.

kuva Lenita Airisto

Kuvat: Taina Rinta-Kauhajärvi


Hakusana