Etusivu > Uutiset > 2011 > 07 > Miehet puhuvat miehestä SuomiAreenassa

Miehet puhuvat miehestä SuomiAreenassa

(07.07.2011 14:56 KANTT1 / päivitetty 07.07.2011 16:39 Tiilimäki Tarja)

Suomen suurin etunimiyhdistys Suomalainen Markku-liitto avaa SuomiAreenassa ikkunoita mieheen ja miehen maailmaan.

- Haluamme nostaa esille niitä asioita, joiden kautta mies elää, toteaa Markku-liiton puheenjohtaja ja ylimarkku, Markku Rimpelä.

kuva Markku-liiton puheenjohtaja Markku Rimpelä. Kuva Taina Rinta-Kauhajärvi.
Markku-liitto järjestää osastollaan SuomiAreenan Kansalaistorilla 13.-15. heinäkuuta päivittäin Mitä mies on? -keskustelutilaisuuksia eri näkökulmista. Aiheina ovat esimerkiksi isä-suhde, miehen pelot, huumori ja terveys sekä työn merkitys miehelle. Puhujina ovat muun muassa oikeustieteen tohtori Pertti Arajärvi, Luovuusguru Markku MatoValtonen ja muotoilija ja taiteilija Markku Piri.

Mitä mies on? -väitöstilaisuuteen Eetuaukion lavalle, torstaina 14. heinäkuuta klo. 14 alkaen kokoontuu joukko miehiä väittelemään eri teemoista, kuten "Suomalainen mies on viinantuputtaja" tai "Miehen on (lähes) mahdotonta tyydyttää nainen"


- Meillä on viisi eri väitettä, joihin väittelijät ottavat kantaa omasta näkökulmastaan. Yleisö saa äänestää, kumman perustelu on parempi. selventää Rimpelä.

Väittelijöinä lavalla nähdään muun muassa neurologian dosentti ja kirjailija Markku T. Hyyppä ja tutkimusprofessori Tommi Hoikkala.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia, mutta Rimpelä kehottaa erityisesti naisia paikalle.

- Nyt me miehet kerrankin puhumme. Haluamme lisätä ymmärrystä miehen maailmasta ja herättää keskustelua, Rimpelä toteaa.


Mitä mies on? -keskustelutilaisuudet

Mitä mies on? -väitöstilaisuusHakusana