Etusivu > Uutiset > 2011 > 07 > Poriin tuhansia juniorijalkapalloilijoita

Poriin tuhansia juniorijalkapalloilijoita

(27.07.2011 13:26 kanrt1 / päivitetty 27.07.2011 13:30 Rinta-Kauhajärvi Taina)

Seitsemättä kertaa, 29.-31. heinäkuuta, järjestettävä Pori Cup kerää tuhansia nuoria jalkapalloilijoita kaupunkiin viikonlopun ajaksi. Tällä kertaa myös tytöt pääsevät kentälle, sillä poikien sarjojen lisäksi pelataan kolme tyttöjen sarjaa.

Pori Cupin turnausjohtaja Teemu Eskola onkin erittäin ilahtunut siitä, että tyttöjä on ilmoittautunut mukaan 30 joukkueen verran.

- Muutenkin kaikki sarjat ovat täynnä, mutta onneksi kaikki halukkaat mahtuivat mukaan, Eskola kertoo.

Pori Cupissa on tänä vuonna mukana 150 joukkuetta. Pelejä pelataan kaikilla Porin kentillä aina keskustasta Noormarkun jalkapallokenttään saakka. Ensimmäistä kertaa palloa potkitaan myös Luvialla, jossa järjestetään osa junioreiden peleistä.

kuva Pori Cupiin osallistuu 7-15-vuotiaita jalkapalloilijoita.

Pori Cupin lisäksi viikonloppuna kamppaillaan 15-vuotiaiden jalkapallon Suomen mestaruudesta Kai Pahlman -turnauksessa.

- On iso haaste järjestää kaksi isoa turnausta yhtä aikaa. Huippupelejä on kuitenkin varmasti luvassa, Eskola tuumaa.Kai Pahlman -turnaus on myös näytön paikka nuorille jalkapalloilijoille, sillä Poriin saapuu nuorten ja poikien maajoukkueiden valmentajia valitsemaan esitysten perusteella pelaajia maamme edustustehtäviin. Turnaus alkaa 28. heinäkuuta ja Suomen mestari ratkeaa jalkapallostadionilla sunnuntaina 31. heinäkuuta kello 16.

Sekä Pori Cupiin että Kai Pahlman -turnauksen peleihin on vapaa pääsy. Turnaukset järjestää FC Jazz.


Hakusana