Etusivu > Uutiset > 2011 > 07 > Portait-residenssin taiteilija valittu

Portait-residenssin taiteilija valittu

(20.07.2011 12:55 KANTT1 / päivitetty 20.07.2011 14:34 Tiilimäki Tarja)

Porilaissyntyinen Kati Kärki on tänä vuonna Portait-residenssin taiteilija.

kuva

Kärjen taiteessa eri mediat, kuten valokuvaus, grafiikka, veistokselliset huonekalut, kirjoitus/kieli ja puhuttu sana yhdistyvät installaatioiksi, jotka käsittelevät ajan ja paikan käsitteitä.

Hän etsii töillään tapoja esittää kysymyksiä miten katsominen, näkeminen ja havainnointi luovat merkitystä ja antavat muodon niin mentaaliselle kuin fyysiselle maailmalle, jossa elämme.

Kati Kärki on opiskellut taiteiden kandidaatiksi Gerrit Rietveld Akatemiassa Amsterdamissa ja jatkaa syksyllä maisteriopintoja Goldsmithin yliopistossa Art Writing -linjalla Lontoossa.

Osana Portait-residenssi työskentelyään Kati Kärki toteuttaa Pyöreä pöytä – Sokraattinen dialogi -keskustelutapahtuman heinäkuun lopulla.

Portait-residenssiä ylläpitää Porin Taiteilijaseura. Residenssi on tarkoitettu kaikille visuaalisen alan taiteilijoille erityisesti Pohjoismaista ja Baltiasta.

Portait-residenssi tarjoaa vuosittain yhdelle tai kahdelle taiteilijalle mahdollisuuden asua ja työskennellä Porissa kesäkuukausien aikana.Hakusana