Etusivu > Uutiset > 2011 > 07 > ”Amazing Race” SuomiAreenassa

”Amazing Race” SuomiAreenassa

(04.07.2011 11:53 KANTT1 / päivitetty 04.07.2011 17:31 Tiilimäki Tarja)

Suomen Lukiolaisten Liitto ry (SLL) tuo SuomiAreenaan lähes sata jäsentään ympäri Suomen.

SLL järjestää SuomiAreenassa useampiosaisen tapahtuman ja keskustelutilaisuuden tiistaina 12. heinäkuuta Eetunaukiolla. Aiheena on lukiokoulutus ja sen kehittäminen.

Tapahtumassa myös päättäjät ja eri tahojen vaikuttajat osallistuvat ylioppilaskirjoituksiin.

– Lukiolaiset tulevat mukaan SuomiAreenaan, koska he ovat kiinnostuneita yhteiskunnasta ja meneillään olevista asioista. Kun he myös itse järjestävät keskustelutilaisuuden, saadaan nostettua lukiokoulutuksen kehittämistarpeet esille, toteaa SLL:n pääsihteeri Laura Simik.

Lisäksi SLL:n jäsenet osallistuvat Amazing Race –tyyliseen kilpailuun. Siinä 10 joukkuetta saa erilaisia tehtäviä, joita he suorittavat keskustelutilaisuuksissa ja muissa SuomiAreenan tapahtumissa.

– Tehtävä voi olla ihmispyramidin tekeminen tai tiukan kysymyksen esittäminen keskustelutilaisuudessa. Joukkueilla on omat videokamerat, joilla he kuvaavat tehtävät. Videot julkaistaan sosiaalisessa mediassa Youtubessa ja SLL:n nettisivulla, Simik paljastaa.

Keskiviikkona 13. heinäkuuta Suomen Lukiolaisten Liitto ja Suomen Pankki järjestävät yhteisen keskustelutilaisuuden nuorten taloudenhallinnasta.

Teksti: Vaula Toivanen


Hakusana