Etusivu > Uutiset > 2011 > 07 > Sosiaalinen media tutuksi Some-klinikalla

Sosiaalinen media tutuksi Some-klinikalla

(06.07.2011 15:48 kanwj1 / päivitetty 06.07.2011 15:49 Wahlman Jani)

SuomiAreenan Kansalaistorilla pyritään tänä vuonna pääsemään eroon sosiaalisen median kohtaamista ennakkoluuloista.

Some-klinikalla Meri-Porin lukion opiskelijat Eveliina Kiviniemi, Kaisa Kangas ja Markus Kallio houkuttelevat ohikulkijoita tutustumaan suosittuihin sosiaalisen median palveluihin, muun muassa Facebookiin, Twitteriin ja Youtubeen. Mukaan on myös kutsuttu SuomiAreenan keskusteluihin osallistuvia suomalaisia vaikuttajia puhumaan lyhyesti aiheen tiimoilta. Yksi varmistuneista puhujista on Mikael Jungner.

Pyrkimyksenä on saada ihmiset näkemään käytännön kautta, kuinka internet antaa oikein käytettynä turvallisen kentän erilaiselle kanssakäymiselle ja itsensä ilmaisemiselle. Facebookin kokeneina käyttäjinä Eveliina Kivimäki ja Markus Kallio (kuvassa alla) eivät pelkää valokuvien tai henkilökohtaisten tietojensa nettiin laittamista.

kuva
Lukiolaiset kuulivat rehtorinsa kautta mahdollisuudestaan osallistua Porin seudun kansalaisopiston mukana SuomiAreenaan ja koulussaan toimimaan tottuneina ”jokapaikanhöylinä” he lähtivät mielellään mukaan.

- Jos ei jotain itse tee, niin ei mitään tapahdukaan, Markus selittää omaa aktiivisuuttaan.

Tämänkertaiselta SuomiAreenalta Eveliina ja Markus toivoisivat kurkistuksia Arkadianmäen tapahtumiin.

- Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä mieltä kansanedustajat ovat nykyisestä hallituksesta, Markus pohtii.

Eveliina taas kommentoi Krista Kiurun upouutta ministerinsalkkua:

- Hienoa, että saatiin ministeri Porista!

Kansalaistori aukeaa keskiviikkona 13.7. Some-klinikan löytää Kansalaistorin kartalta paikalta numero 25. Some-klinikkaan pääsee tutustumaan keskiviikkona 13.7. kello 10-17, torstaina 14.7. kello 10-17 ja perjantaina 15.7. kello 10-15.

Katso koko SuomiAreenan ohjelma .


Hakusana