Etusivu > Uutiset > 2011 > 07 > SuomiAreena houkutteli tuhansia katsojia

SuomiAreena houkutteli tuhansia katsojia

(18.07.2011 08:44 kanrt1 / päivitetty 18.07.2011 08:44 Rinta-Kauhajärvi Taina)

Kuudetta kertaa järjestettyä SuomiAreenaa seurasi kaikkiaan yli 20 000 osallistujaa. Suosituimpia tapahtumia olivat Hallitus vastaan oppositio -tentti sekä arvovaltainen keskustelu kestävästä kehityksestä, johon osallistuivat muun muassa YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon ja presidentti Tarja Halonen.

MTV3:n ja Porin kaupungin järjestämä SuomiAreena 2011 koostui kaikkiaan noin 90 keskustelutilaisuudesta, jotka levittäytyivät Porin ohella myös muualle Satakuntaan. SuomiAreenan antia voitiin seurata myös televisiosta erikoislähetysten sekä Poriin viikoksi rantautuneen Huomenta Suomen kesäaamun ansiosta.

- SuomiAreena on vahvistanut asemaansa suomalaisen keskustelukulttuurin edistäjänä. Yleisöä oli nyt aikaisempia vuosia enemmän, ja se osaa arvostaa korkeatasoista keskustelua. Tilaisuuksien ohella yleisö kiinnosti Kansalaistori, jonka teltat vetivät tuhansia kävijöitä, kertovat tuottajat Tapio Furuholm ja Heli Uusimaa.

SuomiAreena jatkaa samalla konseptilla myös ensi kesänä. Yhteiskunnallista keskustelua viritellään Porissa 16.-20. heinäkuuta 2012.

kuva Hallitus vastaan oppositio -tentti keräsi paikalle reilu tuhat katsojaa. Kuva: Ville Malja


Hakusana