Etusivu > Uutiset > 2011 > 07 > SuomiAreena parantaa vauhtiaan

SuomiAreena parantaa vauhtiaan

(13.07.2011 09:50 KANTT1 / päivitetty 13.07.2011 14:35 Tiilimäki Tarja)

SuomiAreena -tapahtuma saa lisää potkua tästä päivästä lähtien, kun Kansalaistorin lähes neljänkymmentä järjestöä ja yhteisöä levittäytyvät kävelykadulle ja kauppatorille.

Mukana on muun muassa SuomiAreenan pääyhteistyökumppani Sosiaali- ja terveysministeriö. STM-huoltamoteltassa Kauppatorilla järjestetään kolmen päivän aikana tietoiskuja ja haastatteluita eri teemoista.

Kansalaistorin antiin voi tutustua kolmen päivän ajan 15.- 17. heinäkuuta klo 10-17.

SuomiAreena –tapahtuma on nyt puolessa välissä. Tapahtuman tuottaja Heli Uusimaa millä mielellä?

- Hyvällä mielellä. Tähän mennessä on ollut ilahduttavaa huomata, että yhteiskunnallinen keskustelu kiinnostaa ihmisiä. Maanantaina ulkoilmassa järjestetty kaupunginvaltuuston kokous ylitti täysin odotukset.
Niissä keskusteluissa, joita itse olen ehtinyt seuraamaan, niin täytyy sanoa, että keskustelun taso on ollut korkea.

SuomiAreena tarjoaa vielä lukuisia keskusteluita laidasta laitaan. Tänään muun muassa poliitikot pääsevät hiillostamaan mediaa Puuvillan puistossa kello 10.30 alkaen ja iltapäivällä Raatihuoneen puistossa on vuorossa hallitus vastaan oppositio tentti, jonka parhaat palat voi katsoa tänään MTV3 -kavalta klo 20.00.

- Itse aion vielä ehtiä ainakin hallitus vastaan oppositio –tenttiin ja jalkapalloa pitää myös nähdä, niin ja käydä laulamassa Naisten pankin järjestämässä laulutilaisuudessa. Eli sopivassa suhteessa asiaa ja viihdettä, toteaa Uusimaa.


SuomiAreena ohjelma

Kansalaistorin kartta
Hakusana