Etusivu > Uutiset > 2011 > 09 > Kuoppakaupungin Kyläjuhlat 2011

Kuoppakaupungin Kyläjuhlat 2011

(02.09.2011 14:44 kansj2 / päivitetty 02.09.2011 14:44 Stenberg Johanna)

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Kuoppakaupungin Kyläjuhlat saa jatko-osansa sunnuntaina 4. syyskuuta kun kyläjuhlat saapuu taas Päärnäisten puistoon Tiilinummessa, Kielokadun ja Päärnäistenkadun risteykseen.

Kulttuuriyhdistys Rapajöötin tiedottaja Hanna Holm kertoo edellisvuoden kyläjuhlien olleen menestys ja yhdistyksen saaneen suoraa, kiittävää palautetta tapahtumasta. Kaikenikäisiä kävijöitä kertyi päivän aikana useampi sata.

Tämän vuoden kyläjuhlien teemana on kohtaaminen ja suvaitsevaisuus. Tapahtumassa pyritään esittelemään myös marginaaliin jäävää porilaisuutta ja kulttuuria.

- Taustalla ovat ajatukset siitä, että meitä on moneksi ja että erilaisuus on rikkautta, Holm sanoo.

Kohtaaminen on Holmin mielestä kyläjuhla-ajattelua jo sinällään.

- Paikanpäällä voi kohdata vaikkapa naapurinsa, jonka olemassaolosta ei ole ollut edes tietoinen. Näin tuntuu nykypäivänä joskus käyvän.

Tapahtuma alkaa klo 12 kun lasten kirpputori aukeaa. Musiikki- ja rumpuesitysten lisäksi tiedossa on ainakin sukkakäsinukkepaja, Satakunnan Monikulttuuriyhdistyksen djembe-rummutuspaja sekä kasvomaalausta ja jalkapalloa. Rapajöötin kanttiini tarjoilee juhlijoille muurinpohjalettuja, makkaraa, kahvia ja mehua. Tapahtumassa on mukana myös Päärnäisten Kyläyhdistys.

Päivän ohjelma:
Klo 12.00 Lasten kirpputori aukeaa
Klo 13.00 Valentines
Klo 14.30 Zamburu-rumpuorkesteri
Klo 16.00 Paukkumaissi

kuva Viime vuoden Kyläjuhlilla esiintyi Gommi & Pommi. Kuva: Jan Virtanen

Holmin mielestä kyläjuhlien parasta antia on yhdessäolo eri muodoissaan.

- Kyläjuhlien työryhmän puolesta toivotankin kaikki mukaan viihtymään vuoden 2011 Kuoppakaupungin Kyläjuhlille!

Kulttuuriyhdistys Rapajöötin tuottama tapahtuma on koko perheen maksuton ulkoilmatapahtuma. Tarkemmat tapahtumatiedot löytyvät Rapajöötin nettisivuilta .

Tapahtuma on myös osa UNICEFin Satakunnan maakuntavuotta.


Hakusana