Etusivu > Uutiset > 2011 > 09 > Kysy ja vaikuta lähiseutusi asioihin

Kysy ja vaikuta lähiseutusi asioihin

(13.09.2011 09:20 kanhs1 kanhs1 / päivitetty 13.09.2011 09:20 Hurri Suvi)

Porin kaupungin kaikille avoimien yleisötilaisuuksien sarja jatkuu syyskuussa Hyvelässä.

Yleisötilaisuus järjestetään maanantaina 19. syyskuuta kello 18.30 Hyvelän urheilumajalla (Urheilumajantie). Tilaisuus on suunnattu Hyvelän, Toukarin, Kellahden, Söörmarkun, Ruosniemen, Tuulikylän, Järvikylän ja Viikerin sekä näiden lähialueiden asukkaille.

Yleisö saa esittää kysymyksiä ja antaa palautetta päättäjille sekä virkamiehille. Kysymyksiä toivotaan laajasti eri elämänalueilta.

kuva Tuulimyllyt ovat yksi asukasillan aiheista. Kuva: Porin kaupungin viestintä
Asukasyhteisöt ovat etukäteen kyselleet Noormarkun koulukuljetuksista ja Kellahden läjitysalueesta sekä tuulipuistosta. Myös tie- ja kevyen liikenteen hankkeet ovat herättäneet keskustelua.

Paikalla ovat apulaiskaupunginjohtaja Kari Hannus ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, asunto- ja viestintäministeri Krista Kiuru. Kaupunkisuunnittelupäällikkö Olavi Mäkelä kertoo Pohjoisen Maa-Porin ja Pohjois-Porin alueiden kehitysnäkymistä.

Edustajia on paikalla myös Porin teknisestä palvelukeskuksesta, ympäristövirastosta, Porin Vedestä, perusturvakeskuksesta, koulutusvirastosta, vapaa-aikavirastosta, Karhuseutu ry:stä, Varsinais-Suomen ELY-keskuksesta, Satakunnan poliisilaitokselta ja Itella Oy Suomen Postista.

Marraskuussa järjestetään vuoden viimeinen yleisötilaisuus Kuninkaanhaan, V-kaupunginosan, Riihikedon, Koivulan sekä näiden lähialueiden asukkaille.


Hakusana