Etusivu > Uutiset > 2011 > 09 > Tiedote haja-asutuksen jätevesisäädösten uudistuksista on lähetetty kiinteistöjen omistajille

Tiedote haja-asutuksen jätevesisäädösten uudistuksista on lähetetty kiinteistöjen omistajille

(05.09.2011 13:06 ymp_ic / päivitetty 05.09.2011 13:50 Rapp Carmen)

Porin kaupungin ympäristövirasto on lähettänyt kaikille Porin haja-asutusalueiden vakituisesti asuttujen kiinteistöjen omistajille tiedotteen haja-asutuksen jätevesisäädösten uudistuksesta. Tiedote koskee vuonna 2011 voimaan tullutta jätevesiasetusta, joka korvasi vuoden 2004 jätevesiasetuksen. Tiedotteeseen on koottu uuden asetuksen keskeisimmät uudistukset, ohjeita etenemiseen uuden jätevesijärjestelmän rakentamisessa tai vanhan tehostamisessa sekä yhteystietoja, joista voi kysyä lisätietoja haja-asutuksen jätevesiasioista.

Tiedotteessa kerrotaan myös korjausavustuksista ja kotitalousvähennyksistä, joita järjestelmän uudistaja voi hakea. On kuitenkin tärkeää huomioida, että samaan hankkeeseen ei voida myöntää sekä korjausavustusta että kotitalousvähennystä.

Ympäristövirastolla ei ollut etukäteen yhtenäistä tietokantaa kiinteistöjen omistajista. Omistustiedot on saatu väestörekisterikeskuksesta, ja osa on kerätty muista lähteistä. Tiedot muuttuvat jatkuvasti. Joitakin virheitä on näin ollen postituksessa voinut sattua. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Vapaa-ajan asuntojen omistajille ja jätevesiosuuskuntien osakkaille tullaan lähettämään omat tiedotteet myöhemmin.

Tiedote haja-asutusalueen vakituisesti asutuille kiinteistöille (pdf, 0.04 Mt)


Hakusana