Etusivu > Uutiset > 2011 > 10 > Noormarkku-viikolla riittää ohjelmaa

Noormarkku-viikolla riittää ohjelmaa

(07.10.2011 11:21 kansj2 / päivitetty 07.10.2011 11:21 Stenberg Johanna)

Noormarkku-viikkoa vietetään 9.-16.10.2011.

Viikon avajaiset pidetään sunnuntaina 9.10. klo 14-16 Kulttuuritalo Myllykartanossa. Ohjelmassa on musiikki- ja runoesityksiä, kotiseutuhenkilön julkistaminen, viikon taidejulisteen tekijät ja urheiluseurojen juhlavuoden näyttelyn esittely.

Viikkoon mahtuu monenlaista ohjelmaa.
Maanantaina klo 15-18 Punaisen Ristin Noormarkun osasto esittäytyy SPR:n toimitiloissa osoitteessa Finpyyntie 5. Noormarkun osasto esittelee toimintaansa, tarjoaa kahvia ja mittaa verenpaineita.

Noormarkun Noomit laulattavat nimipäivälauluja yhteislaulutilaisuudessa Kulttuuritalo Myllykartanossa maanantaina klo 18. Tiistaina Noomit laulattavat päivän aikana päiväkotien, perhepäivähoidon, ryhmisten ja seurakunnan päiväkerhojen lapsia ympäri Noormarkun.

Noormarkun kirjasto 150 vuotta -juhlavuoden näyttely on esillä Noormarkun seurakuntatalolla 9.10. lähtien. Kirjastolla juhlitaan viikon aikana erilaisin tapahtumin. Tiistaina klo 18 Palmgren-konservatorion oppilaat esittävät huilumusiikkia. Torstaina klo 11-19 tarjolla kahvia, teetä, mehua ja pullaa. Perjantaina klo 15-18 Minä ja lempikirjani –tapahtumassa on mahdollisuus kuvauttaa itsensä lempikirjansa kanssa. Kuvaajina toimivat SAMKin viestinnän opiskelijat.

Perjantaina klo 19 alkaen Noormarkun Klubilla heittäydytään villiksi kun ovensa aukaisee Unicef Satakunnan järjestämä Country -ilta. Luvassa on ohjelmaa, musiikkia ja tanssia.. Musiikista vastaa muun muassa Black Diamond String Band. Lipputulot menevät UNICEFille.

Lauantaina klo 10-14 Noormarkun Kuurintorilla vietetään toritapahtumaa, jossa Noormarkkulaiset kädentaitajat myyvät tuotteitaan.

Noormarkku-viikon päättää Noormarkku-viirin laskeminen Kotiseututalo Kaharilla sunnuntaina 16.10. klo 17.

Ohjelma kokonaisuudessaan on saatavilla Noormarkkulaisissa liikkeissä ja kauppojen kassoilla. Noormarkku-viikon tapahtumia löytyy myös Porin kaupungin tapahtumakalenterista ja tapahtuman julisteesta. Noormarkku-viikon_juliste.pdf (pdf, 0.2 Mt)Hakusana