Etusivu > Uutiset > 2011 > 10 > Uimahallin kaapit kiinnitetään uudelleen

Uimahallin kaapit kiinnitetään uudelleen

(24.10.2011 11:18 kanhs1 kanhs1 / päivitetty 24.10.2011 11:32 Hurri Suvi)

Uuden uimahallin pukukaapit kiinnitetään maanantain aikana aiempaa tukevammin.

Työtä tehdään tänään uimahallin aukioloaikaan miesten puolella, mikä aiheuttaa häiriötä pukutiloihin. Pukukaapit riittävät kuitenkin kaikille asiakkaille, sillä tarvittaessa ryhmäpukuhuoneiden kaappeja otetaan miesten käyttöön.

Naisten pukutiloissa kaapit kiinnitetään uudelleen ensi yön aikana. Työ on tehty sekä miesten että naisten puolella huomiseen mennessä.

Syy kaappien uudelleen kiinnitykseen on sunnuntainen tapaturma, jossa kaappirivistö lähti kaatumaan. Kaappi osui kuusivuotiasta pikkupoikaa silmäkulmaan, mutta sivullisten avun ansiosta vamma jäi lieväksi.

Tällä hetkellä kaapit on tuettu väliaikaisesti niin, että kaatuminen on mahdotonta.

Syy kaappien kaatumiseen oli se, että kaappirivistön kiinnitys oli osunut betonielementtisaumaan, jossa on muuta seinää heikompi kohta. Kaappien tarkistuksessa ei löytynyt muita heikkoja kiinnityksiä.

– Todella ikävä tilanne, ei tämmöistä saa tapahtua. Vaikkei muita heikkoja kiinnityksiä löytynyt, kaikki kaapit kiinnitetään nyt varmuuden vuoksi uudelleen, rakennuttajainsinööri Kari-Matti Haapala Porin kaupungin teknisestä palvelukeskuksesta sanoo.

Kaapit kiinnitetään kaksi senttiä aikaisempaa pitemmillä ruuveilla, ja ne kiinnitetään useammasta kohtaa kuin alun perin. Työn tekee kaappivalmistajan edustaja.


Hakusana