Etusivu > Uutiset > 2011 > 11 > Pori vastaan Rauma

Pori vastaan Rauma

(23.11.2011 11:28 kansj2 / päivitetty 23.11.2011 11:28 Stenberg Johanna)

Tällä kertaa Pori ja Rauma kilpailevat hyvillä fiiliksillä.

Porin Seudun Matkailu Oy MAISA ja Rauman kaupungin matkailupalvelut haastavat alueensa ihmiset jakamaan hyviä fiiliksiä Matka 2012 –messuilla. Matkamessut ovat Suomen suurin matkailualan messutapahtuma, ja ne järjestetään Helsingin messukeskuksessa 19.-22.1.2012.

Ihmiset voivat lähettää kuvia ja videoita omista mieluisista tapahtuma- ja lomafiiliksisitä, jotka on koettu Porin seudulla. Fiiliksistä kootaan tunnelmakavalkadi, joka on esillä Porin seudun messuosastolla.

- Esimerkiksi fiiliskuvat Jazzeilta ja jääkiekko-ottelusta sekä Karmarockista ja Yyteristä ovat juuri sellaisia, joita odotamme. Nyt kaikki vaan rohkeasti kaivelemaan perhealbumejaan ja tiedostojaan, kannustaa MAISAn myynti- ja markkinointijohtaja Maria Suni.

Parhaat fiilikset Matka 2012 –messuille valitsee kilpailun raati. Messuille valitut parhaat fiilikset palkitaan pääsylipuilla Matka 2012 -messuille ja tämän lisäksi arvotaan myös tuotepalkintoja. Matkamessujen kävijät valitsevat kisan lopulliset voittajafiilikset. Koko kilpailun voittaja saa oman valinnan mukaan lippupaketin johonkin Porin seudun tai Rauman kesätapahtumaan.

Kilpailuaikaa on 15. joulukuuta saakka. Kuvia ja videoita voi lähettää Porin Seudun Matkailu Oy MAISAlle sähköpostilla osoitteeseen info@maisa.fi.

Kuvien tai videoiden on oltava hyvän maun mukaisia ja niissä esiintyviltä henkilöiltä on oltava lupa julkiseen esittämiseen. Osallistumisohjeet löytyvät MAISAn nettisivuilta .


Hakusana