Etusivu > Uutiset > 2011 > 12 > Evakuointeja myrskyn vuoksi

Evakuointeja myrskyn vuoksi

(27.12.2011 13:25 kanjn1 / päivitetty 27.12.2011 13:45 Juhola Niko)

Tapaninpäivän myrskyt ovat aiheuttaneet ongelmia Porin perusturvan vanhainkodeissa.

Kullaankoto Ulvilassa on ollut sähköttä Tapaninpäivän aamusta lähtien ja Kyläsaaren vanhainkodissa sähköt ovat olleet poissa 12 tuntia. Kyläsaaren vanhainkodissa sähköt palautuivat välillä, mutta ovat taas poissa.

Kullaalla eivät toimi puhelimet, joten vanhainkotiin omaisten ei kannata yrittää soittaa. Asukkaita koskeviin tiedusteluihin vastaa vanhuspalveluiden lähiesimies Leena Kivisalo, puh. 044 701 0465. Viranomaistiedotus toimii Virve-verkon kautta.

Kullaankodon 37 asukkaan evakuointi aloitetaan tänään klo 13. Asukkaat sijoitetaan väliaikaisesti, Porin kaupunginsairaalan pitkäaikaisosastolle, Ahlaisten, Himmelin ja Liinaharjan vanhainkoteihin sekä Ulvilan Kanervakotoon ja Käenpesän hoitokotiin Luvialle. Kullaankodossa on lämpö säilynyt, koska kiinteistö on kytketty kaukolämpöön. Asukkaille on myös toimitettu lämpimät ateriat. Asukkaiden asumista ja hoitoa haittaa, että kiinteistössä ei ole valoja.

Kyläsaaren vanhainkodin 53 asukkaan tilanne ratkaistaan evakuoimalla asukkaat Porin kaupunginsairaalaan ellei vanhainkotiin saada toimitettua varavoimaa. Asiasta tiedotetaan tarvittaessa myöhemmin.


Hakusana