Etusivu > Uutiset > 2011 > 12 > Hulinaa ja huisketta

Hulinaa ja huisketta

(09.12.2011 08:08 kansj2 / päivitetty 09.12.2011 10:15 Stenberg Johanna)

Viikonlopun jouluisesta tapahtumatarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin.

kuva Kuva: Satakunnan Museo
Satakunnan Museon Kamarissa avautuu perjantaina 9. joulukuuta Talvirieha-näyttely, jossa on esillä talviliikuntaan liittyviä esineitä ja valokuvia aina 1800-luvun lopulta 1970-luvulle.
Näe miten Kokemäenjoen jäällä luisteltiin ja Raatihuoneenmäellä laskettiin mäkeä. Näyttely on avoinna aina maaliskuulle saakka.

Lauantaina 10. joulukuuta Porin kaupunginkirjastossa voi nähdä Petteri Punakuonon, kun Nukketeatteri Taruarkku esittää jouluisen näytelmän kaikkien tuntemasta porosta. Kaikille avoin esitys alkaa kirjaston kokoustilassa klo 11.

Sunnuntaina voi vierailla joulumyyjäisissä esimerkiksi Väinölän tai Enäjärven koululla klo 12-14.

Väinölän koulun Perinteisissä joulumyyjäisissä on myytävänä muun muassa leivonnaisia ja joulukoristeita. Lisäksi ohjelmassa on arvontaa ja ongintaa. Buffetista löytyy kahvia ja joulutorttuja.

Enäjärven koulun joulumyyjäisistä löytyy leivonnaisia, yllätyspaketteja, joulukoristeita, lahjatavaroita, sammalhahmoja ja huopahattuja. Lisäksi tapahtumassa on kasvomaalausta, satunurkka, askartelua, arpajaiset ja buffetti.

Joulumarkkinoita, -myyjäisiä ja musiikkitapahtumia riittää viikonlopun jokaiselle päivälle. Omasi löydät kaupungin tapahtumakalenterista tai joulusivuilta .


Hakusana