Etusivu > Uutiset > 2012 > 01 > Kulttuuriasiainkeskus Raatihuoneelle

Kulttuuriasiainkeskus Raatihuoneelle

(09.01.2012 16:07 Jani Kivi / päivitetty 10.01.2012 11:44 Kivi Jan-Kristian)

Porin kaupungin kulttuuriasiainkeskus muutti vuoden alussa uusiin toimitiloihin Porin Raatihuoneelle.

Kulttuuriasiainkeskuksen tilat ovat Raatihuoneen ensimmäisessä kerroksessa käyntiosoitteessa Hallituskatu 9A. Kulttuuriasiainkeskus palvelee arkisin klo 8-16.

Kulttuuriasiainkeskus on Porin kaupungin kulttuuritoimen hallinto- ja palveluyksikkö, joka vastaa myös hallintokunnan taloudesta ja koordinaatiosta.

Kulttuuriasiainkeskuksen lisäksi itsenäisinä yksikköinä kulttuuritoimeen kuuluvat Porin kaupunginkirjasto – Satakunnan maakuntakirjasto, Satakunnan Museo, Porin taidemuseo sekä Pori Sinfonietta.

Kulttuuriasiainkeskuksen toimenkuva koostuu kulttuuripalvelujen, -pääoman ja –perinnön välittämisestä, tuottamisesta ja tallentamisesta. Kulttuuriasiainkeskuksen omaan tuotantoon ja toimintaan kuuluvat Kulttuuritalo Annankatu 6, Pori Folk -festivaali, Kinokellari, Porin Filharmoninen kuoro sekä kaupungin virallisten vuotuisjuhlien järjestäminen.

Kulttuuriasiainkeskuksen alaisuuteen kuuluu myös Porin taidekoulu sekä sen yhteydessä toimivat Porin lasten ja nuorten kuvataidekoulu ja Porin Videotuki.

Muuton myötä Antinkatu 5:ssä sijainneen kulttuuriasiainkeskuksen tilat siirtyivät laajenevalle Grazy Town –yrittäjäyhteisölle, joka on jo aiemmin toiminut samassa kiinteistössä sen toisessa kerroksessa.

kuva


Hakusana