Etusivu > Uutiset > 2012 > 01 > OMG It’s a PYJAMA PARTY!

OMG It’s a PYJAMA PARTY!

(25.01.2012 09:26 kansk1 / päivitetty 25.01.2012 10:54 Seppä Kristiina)

Porin keskustan nuorisotalon valtaa jälleen yläkouluikäisten oma tapahtuma perjantaina 27.1. klo 18-23.

OMG It's a Party! järjestetään neljä kertaa vuodessa. Nuorten rooli on korostetussa asemassa juhlien suunnittelussa. Tapahtumia on usein järjestämässä 12–15 nuorta. Vapaa-aikaviraston nuoriso-ohjaajat ja muut nuorten kanssa töitä tekevät mahdollistavat tapahtuman järjestämisen auttaen ja valvoen nuoria.

– Nuorten osallistuminen on tapahtuman ykkösasia. Saamme nuorten näköiset ja oloiset juhlat. Me aikuiset toimimme lähinnä valvovana silmänä. Olemme onnistuneet, sillä nuoria on ollut paikalla edellisissä juhlissa älyttömästi. Mukaan mahtuu 500 henkeä. Usein juhlimassa on ollut runsas 400 nuorta, kertoo vapaa-aikaviraston nuorisotyöntekijä Henna Smedroos.

Tapahtumalla on aina jokin teema. Perjantaina se on pyjamabileet. Discon, tanssimisen ja alkoholittoman drinkkibaarin lisäksi tapahtumassa pääsee muun muassa kävelemään unipolkua pitkin. Unipolku on nuorten suunnittelema reitti, jossa käsitellään kokemuksia hyvistä unista painajaisiin. Juhlijoita innostetaan pukemaan pyjamat juhliin päälle.

– Toki muutenkin pukeutuneet päästetään sisään. Pelkät bokserit eivät sen sijaan riitä, vaan vaatetta on oltava enemmän päällä. Tullessaan ei tarviste palella pyjamassa vaan ne voi vaihtaa päälle nuokkarilla.

Jokaiseen tapahtumaan on pyritty tuomaan jokin nuorille ajankohtainen valistuksellinen asia. Pyjamabileissä vierailevat Porin perusturvakeskuksen hammashoitajat Kirsi Vonk ja Tiina Tainio aiheenaan suuhygienia ja nuuska.

– Olemme huomanneet nuuskamisesta tulleen jälleen trendi. Valistushetket on otettu juhlissa hyvin vastaan, Smedroos toteaa.

Kaikki yläkouluikäiset ovat tervetulleita juhlimaan 2,5 euron pääsymaksua vastaan. Tapahtuma on päihteetön ja savuton.

Vieraile tapahtuman kotisivuilla tästä.

Alakouluikäisille oma discotapahtuma

Torstaina 26.1. käynnistyy ensimmäistä kertaa 4.-6.-luokkalaisille suunnattu discotapahtuma klo 17–20.

Tapahtuman nimi on vielä työnalla, mutta tarkoituksena olisi saada aikaan ”miniOMG” hieman nuoremmille.


Hakusana