Etusivu > Uutiset > 2012 > 02 > Menovinkkejä talvilomaviikolle

Menovinkkejä talvilomaviikolle

(17.02.2012 10:01 kansk1 / päivitetty 17.02.2012 10:01 Seppä Kristiina)

Porissa talvilomaa vietetään viikolla kahdeksan. Tekemisestä ei ole kaupungissa puutetta.

Jo varsinaista lomaa edeltävänä viikonloppuna voi vierailla Meri-Porin uimahallissa lämpimän veden viikonlopun merkeissä. Sunnuntaita vapaa-aikavirasto järjestää tekojääradalla perheluistelutapahtuman.

Vapaa-aikaviraston tapahtumia on paljon itse viikollakin. Maanantaina Porin urheilutalolla on vauhdikasta liikuntaa lapsille ja nuorille, tiistaina on lasten luisteludisco jäähallilla, keskiviikkona Porihalli ja torstaina Porin urheilutalo täyttyvät Mini-Pitkiksestä ja perjantaina Porin nuorisotalolla on liikuntaa ja muuta actionia. Eikä sovi unohtaa sunnuntaina Karhuhallissa olevaa Lasten Liikuntamaata. Katso vapaa-aikaviraston esite tästä.

Satakunnan Museon eri tiloissa järjestetään työpajoja sarjakuvien, puulelujen, maskottien ja emalikorujen tekemiseen. Pajat on suunnattu kouluikäisille, mutta emalikoruja pääsevät tekemään aikuisetkin. Alle kouluikäiset voivat tulla mukaan aikuisen kanssa. Katso lisätietoja pajoista tästä.

Taidemuseossa on 25.2. Lasten lauantai, jota vietetään katutaiteen tunnelmissa. Lapset pääsevät tutustumaan Street Art -näyttelyyn, minkä jälkeen he pääsevät toteuttamaan itseään työpajassa.

Laskiastiistai on täynnä jos jonkinlaista talviriehaa. Porin kansallisen kaupunkipuiston 10 vuotta -avaustapahuma Kirjurinluoto Arenan Hiihtomaassa tarjoaa liikuntaa lumessa ja vieraana lasten iloksi nähdään Noita Nytenenä.

Porin torilla pääsee tutustumaan paloautoihin Porilaisten palokuntien laskiasmarssissa. Ahlaisten kylärannassa järjestetään trullitapahtuma, jossa on toimintaa ja pientä kisailua koko perheelle. Myös Ruosniemen hiihtokeskuksessa on tiistaina laskiasrieha.

Katso lisää ohjelmaa Porin kaupungin tapahtumakalenterista.


Hakusana