Etusivu > Uutiset > 2012 > 02 > Norah Jones Pori Jazziin

Norah Jones Pori Jazziin

(08.02.2012 09:03 KANTT1 / päivitetty 08.02.2012 09:13 Tiilimäki Tarja)

Yhdysvaltalainen laulaja ja lauluntekijä Norah Jones on yksi tulevan Pori Jazzin päänimistä.

kuva

Hänen musiikissaan yhdistyy persoonallisella tavalla jazz, soul, country ja pop. Tuleva konsertti on Norah Jonesin ensimmäinen esiintyminen Suomessa.

Norah Jonesin tunnetuimpia kappaleita ovat Come Away With Me, Don't Know Why ja Sunrise. Hänen albumejaan on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa ja Suomessakin noin 80 000 kappaletta.

Norah Jones on palkittu muun muassa yhdeksällä Grammy-palkinnolla. Hänen uusi Blue Note -albuminsa Little Broken Hearts julkaistaan keväällä Danger Mousen tuottamana.

Norah Jones esiintyy Pori Jazzin päätöspäivänä sunnuntaina 22. heinäkuuta Kirjurinluoto Arenalla.

Samassa konsertissa esiintyvät myös New Jerseystä tuleva Robert Randolph & the Family Band, joka yhdistelee musiikissaan bluesia, soulia ja funkia.

Kirjurinluodon päätöskonsertin muita esiintyjiä ovat uusi kotimainen rytmimusiikin superkokoonpano The Northern Governors, jossa soittavat mm. Tuomo Prättälä, Jorma Kalevi Louhivuori ja Osmo Ikonen.

Legendaarinen Honey B. & The T-Bones viettää festivaalilla 30-vuotisjuhliaan, ja perustrioa Porissa täydentävät erikoisvieraat M.A. Numminen ja Pedro Hietanen.

Tulevan Pori Jazzin 14. - 22.7.2012 koko ohjelma julkistetaan maaliskuun lopussa.

Kuva: Pori Jazz


Hakusana