Etusivu > Uutiset > 2012 > 02 > SataRekry keräsi kävijöitä odotettuun tapaan

SataRekry keräsi kävijöitä odotettuun tapaan

(10.02.2012 09:04 kanak1 / päivitetty 10.02.2012 09:05 Aaltonen Kalle)

Messut järjestettiin Porin Nuorisotalolla torstaina 9.2.2012.

Kyseessä on Porin Nuorkauppakamarin vuosittain järjestämä ura- ja rekrytointitapahtuma Satakunnan alueen nuorille opiskelijoille ja työnhakijoille. SataRekry-messujen tarkoituksena on edistää nuorten osaajien sijoittumista maakunnassa tarjolla oleviin työpaikkoihin sekä löytää mielenkiintoiset opiskelupaikat. Tavoitteena on myös helpottaa satakuntalaisten yritysten ja organisaatioiden työvoiman sekä opiskelijoiden hankkimista.

Messujen aikana yli 30 näytteilleasettajaa oppilaitoksista, yrityksistä ja yhteisöistä antoivat tietoa työ- ja opiskelumahdollisuuksista Satakunnan alueella.

Porin kaupunki tukee vuonna 2012 yli 800 koululaisen ja opiskelijan kesätyöllistymistä. Henkilöstöpalveluiden Heidi Suomisen sekä Tuija Stenroosin mukaan Porin kaupungin messuosastolla riitti kävijöitä, joskin vaihtelevasti.

- Kaupungilta löytyy kesätyöpaikkatarjontaa laidasta laitaan suurin piirtein jokaisesta hallintokunnasta. Etenkin koululaisia tuntuu kiinnostavan kaikki tarjolla olevat kesätyöpaikat.

kuva Heidi Suominen (vas.) ja Tuija Stenroos neuvoivat messuilla miten haetaan kesätöitä sekä muita Porin kaupungin työpaikkoja. (Kuva: Niko Juhola)

Milla Aaltonen tuli messuille koeviikon keskeltä keräämään tietoa niin kesätöistä, kuin mahdollisista opiskelupaikoista.

- Lastenhoitoon liittyvät alat kiinnostavat minua. Minulla on jo kesätyöpaikkakin erääseen päiväkotiin.

Messujen projektipäällikön, Ville Niemisen, mukaan messuilla kävi karkeasti arvioituna 2500–3000 kävijää ja näytteilleasettajilta saatu suullinen palaute oli pääasiassa positiivista.

- Kirjalliset palautteet ovat vielä läpikäymättä, mutta suullisen palautteen perusteella näytteilleasettajien tavoitteet täyttyivät hyvin.


Hakusana