Etusivu > Uutiset > 2012 > 03 > Pori näkyy ja kuuluu Lasipalatsissa

Pori näkyy ja kuuluu Lasipalatsissa

(07.03.2012 10:42 kanak1 / päivitetty 07.03.2012 10:46 Aaltonen Kalle)

Helsingin Lasipalatsissa 5.-8.3.2012 sijaitsevassa Panosta Poriin pop-up-myymälässä on markkinoitu Porin korkeakoulutarjontaa, vaihtoehtokulttuuria ja kesätapahtumia maanantaista saakka.

- Paikkakunnan ja seudun imago vaikuttavat sitä enemmän opiskelupaikkavalintaan mitä nuoremmista hakijoista on kysymys. On ollut hieno huomata, että kävijöiden keskuudessa Pori herättää myönteisiä fiiliksiä, iloitsee Porin yliopistokeskuksen yhteyspäällikkö Maria Väkiparta.

Ensimmäisten päivien aikana pop-up-myymälässä on vieraillut useita opiskelupaikkaa etsiviä nuoria sekä Porista pääkaupunkiseudulle muuttaneita.

- Porista tulee mieleen iloinen, aurinkoinen, kesäinen fiilis ja Pori Jazzit. Se, että Yyteri on Porissa, oli yllätys. Olemme kuulleet, että se on hieno paikka, ja olemme suunnitelleet käyvämme siellä kesällä. Olipa hienoa kuulla, mihin suuntaan meidän pitää suunnistaa, iloitsivat riihimäkeläiset Jenna ja Sini.

kuva Pori näkyy ja kuuluu myös Helsingin yössä.


Houkuttimena vihaiset linnut

MAISAn myynti- ja markkinointijohtaja Maria Sunin mukaan arpapalkintoina olevat Jazz- ja festariliput sekä Yyterin sinappi kiinnostivat, ja saivat ihmiset kadulta storeen sisälle.

- Myös tapahtumassa ensiesittelynsä saanut Tactic:n tuottama ja tänä keväänä markkinoille tuleva Angry Birds-ulkopeli sai kiireiset helsinkiläiset pysähtymään, Suni jatkaa.

kuva Angry Birds-ulkopeli on yksi pop-up-storen vetonauloista.


Kampanjan toteutuksesta vastaavat Porin yliopistokeskus, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Porin kaupunki ja Porin Seudun Matkailu Oy MAISA yhteistyössä porilaisen pelifirma Tactic:n helsinkiläisen Mediatalo Opiskelupaikan kanssa. Kampanja on osa Satakuntaliiton EAKR -tuella rahoittamaa Verkostoidu Porin seudulla -hanketta ja Porin yliopistokeskuksen viestintä ja vaikuttavuus -hanketta.

Lisätietoa Panosta Poriin-kampanjan kotisivuilta.

Kuvat: Kalle Aaltonen


Hakusana