Etusivu > Uutiset > 2012 > 03 > Rakentajat kokoontuvat Karhuhalliin

Rakentajat kokoontuvat Karhuhalliin

(15.03.2012 12:05 kanak1 / päivitetty 16.03.2012 08:35 Aaltonen Kalle)

Porissa 39. kertaa järjestettävillä Rakennus- ja LVI-messuilla on ensimmäistä kertaa rakentamisen lisäksi painopisteenä myös talotekniikka.

Porin Rakennusmessut on Satakunnan Ammattikorkeakoulun rakennustekniikan opiskelijoista koostuvan Porin Valmistuvat Rakennusinsinöörit Ry:n järjestämä kaksipäiväinen, vuosittain järjestettävä tapahtuma.

Aiemmin rakennusmessujen nimellä kulkeneet messut saavat jatkossa mukaansa myös LVI-alan toimijoita LVI-alan koulutuksen yhdistyttyä rakennustekniikan koulutusohjelmaan.

- Messuilla ilmeneviä avainsanoja ovat helppokäyttöisyys, luotettavuus ja energiatehokkuus. Kyseessä on yksi Suomen suurimpia opiskelijaprojekteja, kertoo messupäällikkö Kai Hautaoja.

Porin kaupungin ympäristövirasto on mukana messuilla tarjoamassa tietoa kompostoinnista omalla messuosastollaan. Osastolla päivystää myös energianeuvoja, jolta saa energiansäästövinkkejä ja tietoa energiatukiasioista.

Teknillinen palvelukeskus puolestaan markkinoi tarjolla olevia omakotitontteja. Tietoa annetaan myös muun muassa kohta alkavasta veneilykaudesta ja siihen liittyvistä asioista.

Rakennus- ja LVI-messut järjestetään Porin Karhuhallissa 17.–18.3. Messut ovat avoinna molempina päivinä klo 10–17.


Hakusana