Etusivu > Uutiset > 2012 > 04 > Satakunnan yrityspalveluja keskitetään

Satakunnan yrityspalveluja keskitetään

(03.04.2012 13:45 kansk1 / päivitetty 16.04.2012 14:59 Seppä Kristiina)

Prizztech Oy vahvistaa monipuolista osaamistaan Yrityspalvelu Enterin ja POSEKin voimin.

Elinkeinoelämän toimintaedellytyksien ja kilpailukyvyn parantamiseen tähtäävän Prizztechin nimen alle liittyivät aloittavien yritysten neuvontapalveluja tarjoava Yrityspalvelu Enter ja seudullinen elinkeinoyhtiö Porin Seudun Kehittämiskeskus Oy POSEK. Uusiutunut yhtiö aloitti toimintansa 1.4.2012.

– Yhdistymällä uusi Prizztech pystyy tarjoamaan yrittäjille kaiken yhden luukun palvelupisteenä, Prizztechin toimitusjohtaja Risto Liljeroos perustelee.

Prizztech voi nyt auttaa kaikkia neuvontapalveluja tarvitsevia koko yrityksen elinkaaren ajan.

– Osaaminen omalla alalla on yrityksen lähtökohta, mutta matka menestykseen on pitkä. Me pyrimme auttamaan siinä matkalla, Satakunnan osaamiskeskuksen kehitysjohtaja Marko Lehtimäki lupaa.

– Peruspalvelumme ovat maksuttomia, joten niistä kannattaa ottaa kiinni, viestintäpäällikkö Katri Kujanpää muistuttaa.

Yhteenliittymisen taustalla on vahva näkemys, että yrityspalvelujen keskittäminen yhteen organisaatioon takaa parhaiten asiakaslähtöisyyden, kustannustehokkuuden ja palvelutoiminnan kansallisen kilpailukyvyn. Uusi yhtiö on kansallisestikin merkittävä kokonaisuus. Prizztechistä tuli liitoksen jälkeen Suomen suurin kuntasektorin yrityspalvelu.

Fuusion myötä Prizztechin tytäryhtiöiksi siirtyy, Prizzpoint Oy:n ja Prizzway Oy:n ohelle, POSEKin tytäryhtiö Porin Seudun Matkailu Oy MAISA.


Hakusana