Etusivu > Uutiset > 2012 > 04 > Muista siirtää autosi katujen puhdistuksen tieltä

Muista siirtää autosi katujen puhdistuksen tieltä

(25.04.2012 09:45 kansk1 / päivitetty 25.04.2012 14:07 Seppä Kristiina)

Keskustan puistokatujen puhdistustyöt alkavat torstaina 26.4. kello 3.00 alkaen.

Tekninen palvelukeskus on aloittanut keskustassa sekä Itä- ja Länsi-Porin alueilla katualueiden puhdistuksen ja hiekotushiekan poiston viime viikolla.

Keskustan puistokatujen puhdistus alkaa Selim Palmgreninkadulta ja Teatterikadulta Raatihuoneenpuiston puoleisista reunoista jatkuen Pohjois- ja Eteläpuiston kautta Itsenäisyydenkadulle sekä takaisin Itsenäisyydenkadulta Etelä- ja Pohjoispuiston läpi Valtakadulle. Perjantaina 27.4. puhdistustöitä jatketaan kello 3.00 alkaen Itä- ja Länsipuistossa.

Puhdistustyön takia puistokatujen puiston puoleisille alueille on asennettu pysäköintikieltomerkit varustettuna siirtokehotuskyltein. Kylteissä on ilmoitus päivämäärästä ja kellonajasta, jonka jälkeen ajoneuvoille tehdään lähisiirto, jos pysäköintikieltoa ei ole noudatettu. Korvaus siirrosta on 60 euroa arvonlisäveroineen.

Autoilijoita ja jalankulkijoita pyydetään huomioimaan puhdistustöissä olevat koneet, jotta liikenne ja puhdistaminen sujuisivat turvallisesti ja joustavasti. Autoilijoita muistutetaan myös poikkeavista pysäköintijärjestelyistä.

Tekninen palvelukeskus toivoo, että töiden onnistumiseksi tonttien omistajien ja taloyhtiöiden vastuilla olevat jalkakäytävät puhdistettaisiin jo ennen tai samaan aikaan kuin työkoneet saapuvat kadulle.

kuva Kuva: Antero Saari


Hakusana